1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA 5!Płyta nie jest obsługiwana

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nikodemmat, Wrzesień 16, 2013.

  1. Nikodemmat

    Nikodemmat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam posiadam konsole xbox z przerobionym napedem,Nagrywam płyte najpierw przez abg pozniej przez img burner. Dodam ze nagrywalem płyte na imacu z wgranym windowsem 7 przez wypalarke z imaca, wiec nie dało sie zmienic book type. W img burnerze zaznaczylem 2 opcje gdy wyskoczyło ze plik jest za duzy. Po włozeniu płyty do napedu normalnie pojawia sie ikona gry z mozliwoscia uruchomienia, jednak po chwili wyskakuje bład "Płyta nie jest obsługiwana" Dodam ze zaktualizowałem xboxa po przez aktualizacje z tej płyty poniewaz poprosił mnie o to przed uruchomieniem gry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Usuń pamięć podręczną w opcjach dysku i wyłącz konsole
     
  4. Nikodemmat

    Nikodemmat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobione nie pomogło. Co jeszcze moze byc przyczyną. czy mozliwym jest zeby gra sie zainstalowała(poniewaz pierwsze dvd jest do instalacji) i teraz gdy włoze 2 dvd to gre odpali? Nie mam jeszcze nagranego dvd 2 bo chciałem naj pierw sprawdzic czy dziala chociaz ta pierwsza
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Było tyle razy pisane.... Grę odpalać z DVD2 ...

    Jeszcze całej gry nie pobrałeś a już piszesz, że masz problem...
     
  6. Nikodemmat

    Nikodemmat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gre mam pobraną całą, ale wypaliłem na razie tylko dvd 1 aby sprawdzic czy i jak przebiegnie instalacja. Czy uwazasz ze powinienem zacząć od dvd 2?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    DVD1 jest do instalacji 2 do grania....
     
  8. Nikodemmat

    Nikodemmat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak wiem, ale mnie sie nic nie instalowało. Odrazu poprosił o aktualizacje, a pozniej wywalał płyta nie jest obsługiwana. Jak sprawdzic czy (moze przypadkowo nie zauważył bym instalacji )gra jest zainstalowana
     
  9. tekkkz

    tekkkz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam dokładne to samo specialnie kupiłem xboxa do tej gry pendrive 16 gb i płyty dzis jakies w media markt za 5 zl sztuka z firmy finfuji czy cos takiego nagrałem najpierw przez clona wypalilo sie bez bledu wkladam do napedu gre czyta jest obrazek gta 5 odpalam i płyta nie jest obsługiwana ch.. mnie juz strzela tyle kasy w to wlozylem i jakis problem potem wypalalem przez img burn tez wypalilo ale tez plyta nie obsługiwana mam lt 3.0 dash 16202 battlefield 3 , red dead redeption , inne gry XGD2 dzialaja nagralem black ops 1 i to samo nie wiem w czym jest problem ? mam zwykla nagrywarke LG
     
  10. Nikodemmat

    Nikodemmat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie? Możliwym jest ze to przez to ze plik jest wiekszy od miejsca na płycie i zaznacza sie tą 2 opcje tunecut czy jakos ktora nie dopala do konca danych
     
  11. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli wypalasz płytę na zwykłej nagrywarce za dużej różnicy czy overburn czy truncate nie ma. Może spróbuj nagrac na innych płytach niż no-name z MM :p Ja nagrałem an esperanzach, kumpel nagrał na verbatimach i mi i jemu działa. Gra była nagrywana na mojej nagrywarce LG.
     
  12. dzuniordgc

    dzuniordgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja tu widzę dwa powody...
    1. Żeby grać w GTA V na konsoli XBOX360 musicie nagrać DISC1 na dysk bądź Pendrive. Żeby nagrać w 100% grę na dysk musicie nagrać płytę iHasem z przerobionym softem. W innym wypadku nie pogracie.
    2. Odpowiedziałem już poniekąd w odpowiedzi wyżej. Możliwe, że gra ma zabezpieczenie CIV i wam nie pójdzie bez nagrania iHasem .
    Pozdrawiam :smug:
     
  13. Nikodemmat

    Nikodemmat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam emtec-ki wypalam i nic. Możliwe ze to wina LT? jesli tak to jak sprawdzic jakie mam? Co do ihasa to czytalem o tym wlasnie duzo, ale koledzy pisza ze wypalali prostym lg i działa.
     
  14. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gra dziala na LT 2.0 jak i na LT 3.0 dzis ja spalilem oba dvd 1 i 2 nagrane w 100% gierka smiga ja napier zainstalowalem gre z dvd2 potem uruchomilem gre potem poprosilo o wrzucenie dvd1 , zapodalem i sie doinstalowalo :) ... wiec wstawka jak i sama gra jest w porzadku , jesli plyta nieobslugiwana to gra w 90% nie pod dane LT takie moje zdanie ...
     
  15. Nikodemmat

    Nikodemmat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobrze zatem jesli znacie jakis fajny poradnik jak zaktualizowac LT prosze o pomoc. Jesli w jakis magiczny sposob idzie sprawdzic jakie w obecnej chwili mam tez napiszcie jak. Dodam ze konsolka była przerabiana jakies poltora roku temu.
     
  16. rythmus

    rythmus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tu widzę że to jest taka rosyjska ruletka. Albo zadziała albo nie. Ja będę flashował XBOX 360 Arcade, napęd BenQ. DVD1 nagram na pendrive i przeniosę na XBOX a DVD2 nagram na Verbatim moją nagrywarką LG HL-DT-ST GH22NS50 która jest na liście nieobsługiwanych przez Burnermax. Jak za trzecim razem nie zadziała to pożyczę od kogoś inną nagrywarkę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum