1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA 5 (RGH)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bluki333, Luty 4, 2014.

  1. bluki333

    bluki333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem z GTA 5. Wgrałem na Xboxa, ale nie mogę uruchomić, ponieważ wyświetla mi się błąd: "aby grać w tą grę musisz pobrać aktualizację". Słyszałem, że do GTA 5 potrzebna jest najnowsza wersja systemu, dlatego mam pytanie: Jak zaktualizować system na przeróbce RGH.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. rastaman262

    rastaman262 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    NS
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    W sposobie drugim możesz mieć problem z połączeniem ale jak już załapie to cała operacja trwa kilkanaście sekund!

    Pomogłem? Daj przydatne! Dziękuje!
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli wszystko dobrze skonfigurujesz to nie powinno być żadnych problemów.
    Wystarczy podłączyć, włączyć updserv w DL, na PC wyłączyć zaporę/antywira, odpowiednio przygotować pliki i już.
     
  7. iglo34

    iglo34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    mam dasha 2.0.16202.0 dash launch v3.05(505)
    ta wersja gry wymaga sieciowego profilu użytkownika. proszę się zalogować cos takiego mi wyskakuje co mam zrobic??
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113

Wczytywanie...

Poleć forum