1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gta 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kevintbg, Kwiecień 18, 2014.

  1. Kevintbg

    Kevintbg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z instalacją gta v. Wszystko pięknie ściągnąłem z xbox live 7,28 gb chyba zajmowało lecz gdy uruchamiam grę pojawia się że jeszcze pobieranie jest. Instaluje grę na dysku zewnętrznym bo mam xboxa 360S 4gb. Opisuje co mi sie pojawia tylko zmieniają się obrazki. Ile taki proces może trwać. Przed chwilą zostawiłem konsole włączoną żeby się ściągało i przełączyłem na tvn lecz po godzinie xbox się wyłączył.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pierwsza część to niecałe 8 GB. Następnie konsola pobiera resztę danych. Normalnie GTA jest na dwóch płytach i waży ok 13 GB. Musisz włączyć w konsoli pobieranie w tle, żeby się nie wylaczala podczas ściągania.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  4. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Calosc bedzie zajmowala 16 GB. Po sciagnieciu pierwszych 8 GB beda sie jeszcze sciagaly 4 contenty z tego co pamietam po 2 GB.

    Wysłane z mojego GT-S5830
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    musisz te 7,28 GB zainstalować na dysku wewnętrznym lub na dysku zewnętrznym ale sformatowanym pod konsolą , bo jak uruchamiasz grę i cały czas zmieniają się obrazki to znaczy że źle zainstalowane są tekstury czyli te 7,28 gb
     
Wczytywanie...

Poleć forum