1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ex1995, Maj 2, 2014.

  1. ex1995

    ex1995 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    LubaczĂłw, Poland
    Dzień dobry, posiadam pewien problem. Otóż mój xbox posiada cichą aktualizację, lt 2.0 gry po wgraniu title update śmigają np wczoraj wypaliłem gears of war 3, wgrałem TU i śmiga. Dzisiaj zabrałem się za gta 5, dysk 1 skopiowany na hdd według poradnika na forum, dysk 2 wypalony w pełni, bez błędów. Xbox widzi grę, po próbie odpalenia wyskakuje "dysk nie jest obsługiwany". Wgrałem najstarszy tu lecz bez zmian. Jest sposób by odpalić gta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. olo1928

    olo1928 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    80
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Mogę się mylić, ale wydaje mi się że GTA V odpalisz tylko na LT 3.0

    Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Mylisz się.
    Jesteś pewien, że gra nie miała wgranej topologii pod LT 3.0?
     
  5. ex1995

    ex1995 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    LubaczĂłw, Poland
    Sam cofałem topologię pod lt 2.0, po wypaleniu płytę sprawdziłem nawet abgxem i zgadza się - topologia jest pod moje lt
     
Wczytywanie...

Poleć forum