1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ex1995, Maj 2, 2014.

  1. ex1995

    ex1995 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    LubaczĂłw, Poland
    Dzień dobry, posiadam pewien problem. Otóż mój xbox posiada cichą aktualizację, lt 2.0 gry po wgraniu title update śmigają np wczoraj wypaliłem gears of war 3, wgrałem TU i śmiga. Dzisiaj zabrałem się za gta 5, dysk 1 skopiowany na hdd według poradnika na forum, dysk 2 wypalony w pełni, bez błędów. Xbox widzi grę, po próbie odpalenia wyskakuje "dysk nie jest obsługiwany". Wgrałem najstarszy tu lecz bez zmian. Jest sposób by odpalić gta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. olo1928

    olo1928 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Mogę się mylić, ale wydaje mi się że GTA V odpalisz tylko na LT 3.0

    Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Mylisz się.
    Jesteś pewien, że gra nie miała wgranej topologii pod LT 3.0?
     
  5. ex1995

    ex1995 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    LubaczĂłw, Poland
    Sam cofałem topologię pod lt 2.0, po wypaleniu płytę sprawdziłem nawet abgxem i zgadza się - topologia jest pod moje lt
     

Wczytywanie...

Poleć forum