1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gta episodes from liberty city

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez fragles1, Listopad 12, 2009.

  1. fragles1

    fragles1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    strzyżów
    witam mam taki problem z gta episodes from liberty city gdy wjezdzam na most miedzy 2 a 3 miastem to gra mi sie wiesza.gra nagrana na verbatimie z pred.2.4.gra sprawdzona najnowszym abgxem.Gre nagrywalem 2 razy i dalej to samo. co moge zrobic aby ten problem znikl?prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sprobuj zainstalowac na dysk/przeczysc cache
     
  4. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Czy abgx przy sprawdzaniu nie pokazuje zadnych informacji na zolto/czerwono?
    Ewentualnie moze to byc blad w kodzie gry , bycmoze tworcy go naprawia i umieszcza na XBL patch naprawiajacy bledy.
    No i trzecia opcja to niesprawny hardware. Ale w tym wypadku konsola musiala by sie wieszac i na innych grach ;)
     
  5. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    najprawdopodobniej jest błąd w obrazie. ja też mam podobną sytuację w fifa 10. jak skończę mecz w którym Kaka dostanie czerwoną kartkę to konsola się zawiesza ;)
    sprobuj ściągnąc to od nowa i nagrać.
     
  7. BartyLA

    BartyLA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Z których linków z rapida ściągaliście grę? Bo zassałem od Uruka i w abgx pisze, że jest zły obraz. Ściągnać to jeszcze raz trzeba poprostu czy jest wadliwy obraz?
     
Wczytywanie...

Poleć forum