1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA IV i GTA Liberty City

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kruchmer, Czerwiec 14, 2013.

  1. kruchmer

    kruchmer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam przerobioną slimke corone pod rgh, wszystko pięknie i w ogolę ale GTA IV i GTAIV liberty city mi się fps-uje. Graficznie też jest bardzo brzydkie, miałem kiedyś ps3 i było wszystko ok, zero zacinania i w ogóle. A na xboxie się grac nie da bo ściny aż oczy bolą. Wszystkie inne gry chodzą płynnie i ładnie. W czym może być problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elcoocker89

    elcoocker89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a z innymi grami też tak masz? jezeli nie to moim zdaniem jest coś sknocone z przeróbką albo podczas przeróbki....
     
  4. kruchmer

    kruchmer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przeróbka jest chyba ok, wszystkie gry mi chodzą płynnie i ładnie tylko to gta...Myślałem ze to gra jest uszkodzona ale ten dodatek do gta iv to samo. Nie wymagam żeby gra graficznie była super ale nie powinno się fpsowac, miał ktoś podobny problem?
     
  5. Bogusz

    Bogusz Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubartów
    A ja myslę że źle nagrane. Spróbuj jeszcze raz nagrać nowe gta.
     
  6. kruchmer

    kruchmer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To jest RGH, wrzucam gry na dysk, ale spróbuje inna wersje i zobaczę.
     
  7. Bogusz

    Bogusz Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubartów
    Wiem że masz RGH, ale może jakiś plik jest uszkodzony albo coś.
     
  8. kub2l

    kub2l Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli przeróbkę masz ok , to raczej jest to problem z grą
     
Wczytywanie...

Poleć forum