1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z GTA IV...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Elde, Grudzień 31, 2009.

  1. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pewien problem związany z GTA IV. Mianowicie, kiedy wsiadam do samochodu o nazwie Uranus to wszystkie cienie jakie są w grze z ciemnego koloru zmieniają się w niebieski (fioletowy?). Czym to może być spowodowane? Od razu mówię, że mam Xboxa Premium 60 gb i gram na tv Panasonic Viera 32" w HDMI.
    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki za odpowiedzi....
     
  4. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Spróbuj grać bez HDMI(o ile jest taka możliwość).
     
  5. jameshomer

    jameshomer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kambodża
    Gra oryginalna czy pirat? Jeśli pirat to może ściągnąłeś jakąś złą wersję. Grasz z płyty czy z dysku?
     
  6. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam wersję oryginalną i gram z płyty. Próbowałem grać bez HDMI ale ciągle jest to samo...
     
  7. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Zainstaluj na dysku,potem spróbuj.
     
  8. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Daj filmik z tego lub co najmniej zdjęcie.
     
  9. Elde

    Elde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    teraz nie mogę grać z dysku bo miałem E68 i HDD jest teraz w Niemczech... a ze zdjęciem będzie problem bo nie mam aparatu a w telefonie 2.0 mp i niewyraźnie widać.
     
  10. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    COŚ zobaczymy, i o wiele nam to pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum