1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Gta IV

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez masoxlaso, Maj 3, 2009.

  1. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam problem z Gta IV mianowicie pobrałem wersje gry ze strony torrentleech.org...
    Nagrywa się normalnie ImG BurNem ...
    Lecz kiedy włączam płytke co jakies 5 minut czasami 30 sek czasami 15 min
    Wyskakuje mi ten błąd proszę wyczyścic płytę miękką ściereczką sratata
    Płyta nie ma w ogóle rys nagrałem już 5 gier tym sposobem i wszystkie śmigają
    Pomóżcie ...

    Tylko nie odpisucie kup orginał nie bedzie problemu ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaka masz plyte? Moze slaba firma to tak jest ;)
     
  4. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywaj na verbatimach z predkoscia 2,4 ... bardzo mozliwe ze wyskakuje ten blad bo masz lipna plyte
     
  5. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    :/

    Verbatimy z prędkością 3 :)

    Wersja gry to Grand Theft Auto IV MULTI5 PAL READNFO XBOX360-iCON
     
  6. bobovita1984

    bobovita1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    tez ja mam na płycie emtec nagrana z predkoscia 4x i wszystko śmiga pieknie ogolnie moj liteon bardzo lubi plyty emtec a nie tylko reklama verbatim :D
     
  7. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no oke nagrałem 4 3 i 2,4 i nic ... nie działa :\ Może inną wersje ?
     
  8. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nagraj na innej nagrywarce, plyta verbatim, predkosc 2,4 i spróbuj clonem cd.
     
  9. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Zmień płytkę z Verbatima na jakąś inną i spróbuj odpalić :D Może zadziała. Ja osobiście nie nagrywam tylko na Verbatimach lecz na różnych płytach (gorszych niby) i wszystko śmiga aż miło :)

    Edit: A podczas nagrywania płyty używasz komputera? Albo jakieś programy zamulają ci nagrywanie...
     
  10. masoxlaso

    masoxlaso Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ;]

    Jutro kupie inną płytke emteca albo cuś ..
    nie róbice ze mnie idioty ^^
    nagrywałem już wszystkimi programami ...
     
  11. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Często się tak zdarza że na płycie są takie małe plamki (gdy grałem takie błędy się pojawiały). Miałem tak z Godfather 2 ale nagrałem ją na dysk i śmiga.To nie zależy od programu, ale od płyt i prędkości z jaką nagrywamy.
     
  12. mar_cin

    mar_cin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ełdezet
    u mnie problem podobny (gta4 od ICON) ... dwa razy palilem na emtec`ach i mysle ,ze to ich wina ... bo na verbach wypalilem pgr4 i gow2 i smigaja jak szalone
     
  13. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja co do emtec na razie nie mam nic nagrałem 6 gier i mam dość zrysowane te płyty ale śmigają na dal gra się nietnie ani nic:D tylko gta 4 mi tekstury od czasu do czasu znikają ale przegrałem płytke i chodzi wszystko gites:D hehe Verbatinów jeszcze nie próbowałem ale jak tu pisze że chodzi ciszej napęd to będzie trzeba wypróbować
     
  14. mar_cin

    mar_cin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ełdezet
    no i teraz gta tez wypalilem na verbie i jest dobrze ;-) problemow - brak
     
  15. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ja 3 sni tewmu wypalilem gta4icon na verbie 2,4, clonem i dziala ok. tekstury sie wczytuja i brak informacji o zanieczyszczonej plycie
     
Wczytywanie...

Poleć forum