1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA SA z XBL

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez borysziom, Styczeń 6, 2011.

  1. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Postanowiłeś ściągnąć gta sa z xbl, ominąłem blokadę regionalną, lecz przez vpn gra bardzo długo się ściągała, więc dodałem do kolejki przełączyłem na łącze bez vpn, gra ściąga się do końca i nagle wyskakuje nie można ściągnąć gry. Widzę ją na dysku lecz jako uszkodzoną, czy wie ktoś czy aby działała musi być w pełni ściągnięta przez vpn ? czy to wina czegoś innego ? czy mogę zrobić tak ze pobiorę ja normalnie do 99% i potem dociągnę przez vpn ? Niech wypowie się ktoś kto miał podobny problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    To San Andreas jest na xbl? :O sam bym z chęcią zagrał, a jest może Vice City? :>
     
  4. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up jest GTA:SA lecz VC nie ma, po za tym pisz na temat
    @topic nie miałem tego problemu ale sądzę że to wina tego iż przełączyłeś na łącze bez vpn (ale mogę się mylić, niech ktoś inny się wypowie
     
  5. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dobra zrobiłem to wkońcu ale teraz jak włączam gre pokazuje mi się błąd regionalny :( da się go rozwiązać ?
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    VPN musisz mieć włączone na początku i na końcu pobierania... Może dlatego nie działa...
     
  7. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no właśnie tak zrobiłem, gra normalnie się pobrała ale pisze ze kod regionu się nie zgadza tak jakbym miał grę w ntsc, da rade rozwiązać ten problem ? komuś działa wogoole te gta z xbl na konsoli europejskiej ?
     
  8. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    mam identyczny problem, mowia o tym ze problem to taki ze my mamy konsole pal a to jestniby wersja ntsc... ale naglowek bledu wskazuje na to ze ( bynajmniej u mnie ) ze chodzi o wersje konsol tzn u mnie w naglowku jest "Gra na starsza wersje konsoli xbox" zaaktualizowalem konsole o emulator x'a ale dalej nie dziala... mam nieprzerobiona konsole... pozatym moj temat ucichl,moze cos tutaj sie ruszy...
     
  9. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tu chodzi na pewno o ten region ale czy da rade to ominąć ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum