1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gta san andreas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez help12345, Lipiec 27, 2012.

  1. help12345

    help12345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam niedawno sie dowiedziałem że gry ze starego xboxa działają na nowym(mam xboxa z dyskiem 250gb) dlatego postanowiłem ściągnąc gta san andreas.Gdy włoże płyte normalnie ja czyta są reklamki ale gdy pisze start i naciskam to nic sie nie dzieje nawet do menu głównego nie moge wyjść padem tylko konsole musze wyłączać. Emulator to niewiem czy sie wgrał bo jak włożyłem płyte to pisało continue a po chwili wyszło do menu głównego i nic sie nie działo nawet jak wyłączyłem i włączyłem konsole. Jest jeszcze jedna dziwna sprawa jak zgrałem emulator na pendrive włożyłem do konsoli i ją włączyłem to zaczeła świecić na czerwono były jakieś napisy i większą czcionką było napisane E71.dodam ze gdy naciskam start to konsola po chwili przestaje buczeć.Szukałem w internecie ale nikt nie miał takiego przypadku i jeśli ktoś wie o co tu chodzi niech napisze z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    nie dziw sie ze wywala e71 bo nie mozna wlaczyc x-a z wlozonym penem/cd. tak jest i tyle. jak chcesz zeby dzialalo z pena/cd musisz go wlozyc po wlaczeniu x-a
     
  4. help12345

    help12345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tyle że gdy jest wlączony to z pena mi nie odczytuje a płyte jak odczyta to pisze continue a potem wywala do menu głównego i nic sie nie dzieje
     
  5. help12345

    help12345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to moze byc przez niewgrany emulator gdybym nie miał to by gra sie nie włączyła chyba wogule
     
  6. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    emulator już jest w xboxie od ileś tam temu update ;]
     
  7. help12345

    help12345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to dlaczego nie chce wejsc?
     
  8. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    nie mam pojęcia ;\ ja w Jedi Knight Jedi Academy gram normalnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum