1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA V misja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mej, Wrzesień 16, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mej

    mej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam problem misja "Ojciec i Syn chwile sie wczytuje i staje i pokazuje mi sie tylko dom tak jakby sie zacial xbox nie moge nic zrobic tylko go wylaczyc, ta misja to druga misja z Michaelem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    gra nagrana ihasem i zainstalowa na dysku??

    Wysłane z Neo V
     
  4. mej

    mej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie, nagrane zwykla nagrywarka a zainstalowac nie moge bo jak probuje wlaczyc druga plytke to pisze ten blad ze sciereczka, dopiero w grze mi sie odpala jak prosi o druga plyte.
     
  5. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    no to masz już odpowiedź :)
    a jakie płytki i przez jaki program nagrywałeś??

    Wysłane z Neo V
     
  6. mej

    mej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    img burn i verbatim, a jak od nowa dobrze nagram to moze bedzie dzialac?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nagraj jesze raz i będzie śmigać

    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum