1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA V na RGH (PILNE)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TreBron, Wrzesień 28, 2013.

  1. TreBron

    TreBron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam xboxa przerobionego pod RGH. Wgrałem na niego GTA V w wersji quack dokładnie tak, jak było to opisane tutaj na forum. Na początku po początkowej animacji zawieszała mi się konsola i robił się czarny ekran, więc znalazłem temat, w którym ktoś pisał, aby zaktualizować dashlaunch do 3.09. Zrobiłem to. Teraz wszystko się ładuje, ładują się obrazki, po animacjach i wszystkich napisach, ale ładują się i ładują i nic... Dodam, że konsola chodzi wtedy normalnie, nie jest zawieszona ani nic, bo normalnie mogę zakończyć sesję. Ktoś może podpowiedzieć mi jak to zrobić? To bardzo pilne, bo obiecałem młodszemu bratu, że będzie miał dzisiaj wieczorem grę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaki masz dash?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Sciagnij inna wersje moze pomoże, jaki dash masz ja mam 16203. Podobno na nizszym nie dziala.

    Ortografia..TigraTeam
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    pomorze??? omg

    Na 16197 na pewno działa i na DL3.07 też.
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wstawka nie ma nic do uruchomienia gry tylko prawidłowe zainstalowanie wszystkiego.
    Dash minimum 16203 ( choć i na 16197 też działa)
     
Wczytywanie...

Poleć forum