1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA V

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ezioauditore12, Wrzesień 14, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    Witam , mam problem z odpaleniem GTA V na konsoli z rgh , zgralem gre na dysk odpalam niby wszystko sie wlącza ale obraz caly czas miga i mam napis wczytywanie trybu fabularnego i nic ;/ czekam i czekam i dalej to samo .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakiego posiadasz dasha?
     
  4. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    15574 konsola z rgh gre przerobilem do xex
     
  5. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    Nie bardzo wiem o co chodzi xtomashx , gre przerobilem jak kazdą programem exiso ,pozniej Gta v disc1 i Gta v disc2 zgralem na konsole . cos przegapilem ?
    zawsze tak robilem i nie bylo problemów
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    disc 1 trzeba zainstalować na hdd lub pendrivie ;> skongigurowanym do xbox'a
     
  8. 19Szumi10

    19Szumi10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Też mam podobny problem :p Mam wersję Quack, przerobiłem obrazy iso programem exiso-gui i wrzuciłem na Hdd1/Games do xboxa, jak inne gry, ale nie działało :p Czytam tutaj teraz, ale jeszcze nie do końca wiem co zrobić :p Słyszałem, że zawartość Disc 1 wrzucamy do jakiegoś Content, czy coś, a drugi dysk normalnie tak jak inne gry pod RGH, a potem jeszcze odblokowujemy coś jakimś xm360 i nie bardzo wiem o co chodzi. Liczę na dobrą radę :p
     
  9. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    Dobra juz działa , zgrałem ten content tak jak zgrywa sie dlc do gier i dziala wszystko
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum