1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA V

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vester, Wrzesień 16, 2013.

  1. Vester

    Vester Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema wszystkim,
    mam problem z GTA V. Gra nagrana na pena 16gb (dvd1) i dvd2 Ihas'em na VERBATIM. Gra w misji, gdy muszę wyjść franklinem z domu i pojechać do Samsona (?) to podczas brania auta i jazdy w stronę domu Samsona, gra wywala i ponownie się uruchamia. Widnieje napis "Gra została uruchomiona ponownie z powodu problemów z urządzeniem do zapisu, na którym zainstalowano grę".
    Proszę wszystkich o pomoc!
    Z góry dziękuję :peaceful:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. Vester

    Vester Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sorry, zapomniałem dopisać. Gra z pena przerzucona na dysk.
     
  5. yazoo3

    yazoo3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem tylko że w pierwszej misji, ktoś wie jak to naprawić ? ;o
     
  6. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
  7. chudy_straszyn

    chudy_straszyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja już rozwiązałem ten problem.Wcześniej nagrywałem na innej firmy plyty cd2 z gra i nic nie pomagało, na penderive tez nie pomagało i trik z mp3 tez nie działał. Dziwiło mnie to że gra z tych samych płyt u mnie się resetuje a u kolegi smiga aż miło więc mu zostawiłem płytki.Nagrałem sobie ponownie instalke i zainstalowałem na nowo(oczywiscie wszystko usunelem z dysku + usunełem pamiec podreczna)Gra zainstalowała się , po czym prosiło o dvd2 .Włożyłem dvd2, nastepnie gra sie uruchomiła i należy wyjsc z gry podczas pierwszej misji poprzez "przewodnik xbox"--->"Y"-główne menu xbox i uruchamiamy ponownie.Mi już wszystko smiga aż miło.W razie pytan zapraszam na priv.
     
  8. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Twój sposób okazał sie nie skuteczny zrobiłem tak jak pisałeś należy wyjsc z gry podczas pierwszej misji poprzez "przewodnik xbox"--->"Y"-główne menu xbox i uruchamiamy ponownie i nadal nie działa masz jeszcze jakieś pomysły??
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ściągnij inną wstawkę, bo może ta jest wadliwa, lub kup oryginał

    EDIT:
    @Down
    To spróbuj nagrać jeszcze raz płytki, bo może coś poprostu nie tak się nagrało (nie raz tak miałem, jak nagrywałem na lt)
    A jak nie pomaga to inną wstawkę zasysasz

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  10. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    według mnie wstawka jest dobra gdyby to był FAKE to by mi sie wcale nie włączała...Wież na oryginał mnie nie stać wieć poszukuje jakiegoś rozwiązanie żeby nie wydawać pieniędzy ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum