1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fritixdj1, Wrzesień 21, 2013.

  1. Fritixdj1

    Fritixdj1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Witam, mam xboxa 360 z przeróbka lt 3.0.
    Ogólnie ściągnełem gta V , przepuscilem to przez abx i wszystko teoretycznie gra.
    Przystepuje do nagrywania gry (nagrywarka ihas 122 C na verbatimkach), ustawienia eeprom i buffer sa pod moja nagrywarkę,korzystan z burner.max.
    No i gra sie nagrywa w 100% i na weryfikacji zatrzymuje sie na 50%.... Wcześniej też miałem takie problemy, ale zmieniłem ustawienia eepromu i wszystko szlo bez problemu. Czy to problem z gta? czy ściagnelem zła wersje?
    W dodatku wkładam płytke to woła mi o aktualizacje dasha... kto wie jaki dash musi byc do grania w gta V? to sobie auktualnie przez pendrive... bo z płytki cos nie chce dzialać i już raz był problem, że konsola sie właczyc nie chciala.
    Dziekuje za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Ihas powinien byc B (taki jest zalecany) .
    No z tego co widac w tym dziale to wiekszosc z Was (grajacych w piracka GTA V) ma problemy z nagraniem poprawnie.
    Wstawka na pewno jest dobra.Sprobuj jeszcze raz nagrac.
     
  4. Fritixdj1

    Fritixdj1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    No właśnie ihas musiałbyć B rok czy dwa temu. Teraz sa odpowiednia ustawienia pod dywizje zarówno D i C. NIe bylo żadnych problemów, problem pojawił sie dopiero z gta V...
    A co z dashboardem? jaki musi byc dash zeby moc grac w gta V?

    -=SETH=-// Info jaki dash masz w wątku w dziale ISO....
     
  5. Fritixdj1

    Fritixdj1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Ogólnie dalej brak odpowiedzi, więc czekam na pomoc. Dlaczego przy weryfikacji staje na 50% i jest błąd? jest ktos moze z gdańska co chciałby "Pomóc"?
     
  6. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Możesz przecież grać bez weryfikacji i spokojnie zainstaluje Ci się na dysku itp. Masz LT 3.0 więc spokojnie aktualizuj dasha.
     
Wczytywanie...

Poleć forum