1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Gta V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damiqan6888, Wrzesień 27, 2013.

  1. damiqan6888

    damiqan6888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dziś właśnie kolega mi pożyczył gta niestety rozyjska wersja :D kupił na ukrainie za 50 zł :D no ale co nie będe wybrzydzał przychodzę do domu wkładam dysk 1 no i nic czarny ekran chwile mignoł i tyle się nagrałem tak samo z cd 2 nie mam dysku pamięci w xboxie więc może powiecie co powinienem zrobić żeby go odpalić. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    podpiąć pendrive 16GB
     
  4. damiqan6888

    damiqan6888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a potem jak instalacje przeprowadzić możesz to rozpisać troche zielony jestem w tych tematach :D
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zainstalować dvd1 na penie a grę odpalać z DVD2.
     
  6. damiqan6888

    damiqan6888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Dzięki wielkie za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum