1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA V

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Matiii2009, Październik 2, 2013.

  1. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ! Mam problem z GTA V. Robię wszystko zgodnie z poradnikiem na forum, lecz nie mogę zrzucić plików DVD 1 na HDD ponieważ gdy dysk jest podłączony XEX nie odpala. Zacznijmy od tego że mam dwa penki po 16 GB. Pierwszy jest pod xboxa, Horizon itd. Nie wiem co mam zrobić dalej. Xbox widzi te pliki w pamięci masowej ale czy gdzieś je skopiować czy co ? Po drugie gdy zrobiłem DVD 2 xbox image browse to exe widzi ale gra już nie. Macie jakieś porady ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    no cóż ja wybieram najprostsze metody zatem pożycz kopię gry i zainstaluj sobie normalnie z dvd poziomu dasha M$ - zapewniam że będzie działać
     
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Kto wam to RGH robił i po co ? Skoro wy nawet poczytać o tym nie macie chęci ludzie...
    1.Zainwestuj w najmniejszy dysk przenośny np. 200 gb albo coś to 80% Twoich problemów zniknie
    2.Dlaczego nie wgrasz sobie FSD po tym zabiegu poprzez File Menager masz dostęp do HDD USB itd i bez problemu zrobisz wszystko ..

    Jak to Ci Xex nie odpala coś więcej,wyskakuje jakiś błąd albo coś ?
     
  5. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a moge obraz pierwszej dvd nagrać na płytkę i tak zainstalować ?
     
  6. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. dopiero co odebrałem x z przeróbki i zbieram kase na dysk przenośny.
    2. xex normalnie odpala jak nie ma dysku wew podłączonego, jeśli jest to pojawia się czarny ekran.
    Mam fsd.
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Nie pisz posta pod postem to raz. Dwa masz jakiś dysk wew? Bo wnioskuję,że masz skoro bez pena ci odpala xex
     
  8. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam dysk wew 120 GB M$ oraz 2x 16GB pena. Z pendrivem xex odpala ale z HDD już nie ;/
     
  9. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    FSD masz na Wewnętrznym
    Użyj FIle Menagera > Wgraj disc 2 Tam gdzie masz gry Swoje > Disc 1 Wgraj do Hdd>Content>0000000000000000>TUTAJ chodzi o sam folder z cyframi bodajże Np u mnie jest 0000000000000000>545408A7

    !!!!!!! ZAKŁADAM ZE OBIE GRY PRZEROBILES EXISO
     
  10. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przerabiałem xbxo image browse
     
  11. Patrys

    Patrys Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    U mnie poszło dopiero, jak skopiowałem folder content z pierwszej płyty na dysk wew, potem przerobiłem drugą płytę na god i wkleiłem do folderu gdzie mam gry xex.
     
  12. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no dobrze tylko gdzie ja mam wkleić te 4 pliki z gta skoro moje 120 gb hdd nie działa?
     
  13. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Czyli tak jak Ci powiedziałem użyj EXISO i Wgraj Content z DISC 1 A później DISC 2 Tam gdzie masz gry NP HDD/GRY
    Jak to nie działa ?
     
  14. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mogę sformatować hdd m$, nic nie mogę z nim zrobić, a gdy chce nim zarządzać np. przez exe bo mam go na płycie to nie odpala.
     
  15. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jeśli masz orygimalny dysk MS to nie musisz go formatować, bo prawdopodobnie jest już przygotowany.
     
  16. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w takim razie co się dzieje że po jego włożeniu exe nie działa ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum