1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gwozdek, Październik 31, 2013.

  1. Gwozdek

    Gwozdek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pewien problem, otóż posiadam Xboxa 360 w wersji Xenon z flashowanym napędem do LT 3.0 i z jakiegoś powodu nie mogę odpalić GTA V. Dashboard mam wgrany najnowszy, a inne gry wchodzą bez problemu. Jedyne co się dzieje po włożeniu płyty do konsoli to lekki szum napędu. Gdy wybieram opcję 'Uruchom grę' ekran robi się czarny, a po chwili znowu widzę menu główne konsoli. Co jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wesner

    wesner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Sprawdz MD5 Płyty a pliku wyjsciowego ISO (czy są takie same)
     
  4. Bartq

    Bartq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pośrednio trochę uczestniczę w tym problemie, (brat autora tematu). Sprawa wygląda tak: brat posiadał Xboxa też na Xenonie; padł całkiem; spisany na straty. Za nieduże pieniądze od kolegi kupił drugą konsole, niestety też na Xenonie. Na pierwszej konsoli GTA V spokojnie śmigało, posiadała ona napęd Samsunga. Ta druga konsola posiada zamontowany napęd Benq (nie mam bladego pojęcia czy oryginalny). Obie są rocznik 2006, jedna z października a druga z czerwca. Czy możliwe jest to, że druga konsola ma spoofowany napęd i GTA na nim nie zadziała ? Lub czy jest możliwe, że ten napęd Benq ma jakiś stary flash i wystarczy go zaktualizować ? Jakie według Was Panowie/Panie jest najbardziej prawdopodobne rozwiązanie ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie wiadomo, mogła być na serwisie.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Bartq

    Bartq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na 99% była w serwisie (brak plam kleju na rogach GPU), jest przerobiona. GTA IV działa, problem pojawia się wówczas przy próbie odpalenia GTA V lub Fify 14.
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. Bartq

    Bartq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przypominam, że na poprzedniej konsoli, która była z tego samego roku normalnie wszystko działało bez najmniejszego problemu. Na obecnej nie odpala GTA V i Fifa 14 (na pierwszej konsoli też działała).
    EDIT:
    Okazało się, że konsola posiada spoofowany napęd. Benq, który siedzi teraz jest z czerwca 2007, konsola natomiast z czerwca 2006. Wystarczyło zaktualizować przeróbkę do LT 3.0 i wszystkie gry już działają. Temat do zamknięcia.

    Edytuj swoje posty, nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
Wczytywanie...

Poleć forum