1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Gta V

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez NiZiel, Maj 21, 2014.

  1. NiZiel

    NiZiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupilem Gta V Wkladam plyte i pisze gra wymaga aktulalizaci ktura nie zostala odlaleziona

    Dasch: 2.0.16202.0



    Sory za bledy w orto ale alt mi nie dziala :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Podłączyć pod neta i zaktualizować

    Przekaz myśli
     
  4. NiZiel

    NiZiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam neta w xbox-e
     
  5. Hardkooro

    Hardkooro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    No to kiepsko.. Bo wątpię, żeby Rockstar wypuszczał aktualizacje na swojej oficjalnej stronie internetowej żeby można było za pomocą pendrive'a przenieść je na dysk konsoli.. Jeżeli masz możliwość, podłącz konsolę do internetu, aktualizacje nie wymagają subskrybcji Gold więc bez problemu wszystko będzie działało :)
     
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeżeli masz przerobionego xbox'a to od razu poleci ban na konsolę, przy LT 3.0 można podłączyć bo są minimalne szanse na bana.
     
  7. NiZiel

    NiZiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dasch: 2.0.16202.0 zaktulalizowalem i nadal nie dziala :(
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gdy podłączysz xbox'a do neta i uruchomisz grę to ona sama się zaktualizuje i uruchomi, wtedy nie powinno być problemu.
     
  9. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Ściągnij aktualizacje dasha ze strony microsoftu i odpal z pena

    Przekaz myśli
     
Wczytywanie...

Poleć forum