1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z guitar hero

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grodson94, Sierpień 15, 2010.

  1. grodson94

    grodson94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zakupiłem dzisiaj guitar hero, włączam i konsola nie widzi gitary i muszę grać na padzie.
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Zsynchornizuj gitare z konsolą, tak samo jak robiłeś to z padem.
    Czyli przycisk na konsoli>przycisk na gitarce.
     
  4. kill diman

    kill diman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak nie to poprostu masz zepsuty kontroler poprostu oddaj na gwarancje guitar hero i po problemie
     
  5. miro71

    miro71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mój kumpel też miał podobny problem, czasami konsolka nie łapała mu po prostu gitary i musiał się bawić po kilka razy, gdy u mnie gitara działała bezproblemowo.
     
  6. mulerek

    mulerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Taki mały off topic z mojej strony, a mianowicie: da rady grać na padzie w guitar hero? ;)
     
  7. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Ale nie we wszystkie z tego co wiem
     
  8. jaras111x

    jaras111x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na padzie zagrasz tylko w..Guitar Hero 1, 2 i 3. Cała reszta jak i Rock Band tylko instrumenty
     
Wczytywanie...

Poleć forum