1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Halo 3 :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba2255PL, Wrzesień 14, 2010.

  1. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam
    Mam problem z gra przez live w Halo 3.Próbuję wyszukiwać gry,ale zawsze,co bym nie wybrał,tabelka jest pusta.W inne gry gram normalnie.Czy to możliwe,że nikt w to nie gra??? Proszę o szybką odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    -Czy to możliwe,że nikt w to nie gra???
    -Nie nie możliwe
     
  4. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ale mi pomogłeś :D
     
  5. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Refresh!!! Nikt nie pomoże???
     
  6. rudy2007

    rudy2007 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Problemy z NAT'em? Przewidując kolejne pytanie - szukaj.
     
  7. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Że co ?!?!
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    A grasz na trialach czy Goldzie?
     
  9. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    dziend0bry nie widzisz że on ma GOLDa
     
  10. miskiM

    miskiM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wołów
    w jakim regionie jestes zarejestrowany
    czy od zawsze tak jest czy teraz tylko
    hesli od zawsze to moze masz gre ze skazą techniczną ja mialem kiedys the club jakis trefny czysta płytka bez ryski i w menu juz nic nie moglem zrobic co nie wcisne nie reagowała
     
Wczytywanie...

Poleć forum