1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z halo reach - nie działa :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swiezak, Luty 13, 2011.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam. problem jest taki - kupiłem halo reach (orginał), po wlozeniu do konsoli gra zostaje rozpoznana ale kiedy klikam "zagraj w gre'', wyskakuje komunikat "Płyta nierozpoznana" czy cos w tym stylu i się nie uruchamia. Udało mi się gre zainstalowac na dysku bez problemu, ale to nic nie dało -nadal komunikat ze nie moze przeczytac płyty i się gra nie wlacza. u kolegi halo oczywiscie dziala jak gdyby nigdy nic. konsole kupilem ok 2 lata temu w sklepie nówke sztuke, nieprzerabiana. ok pół roku temu padł mi napęd (zdaje sie lite-on), został wymieniony na samsunga - naped nieflashowany. co zrobic w takiej sytuacji? z góry dzieki za jakies wskazówki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaki masz dashborad?
     
  4. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spoof napedu. Masz wiec odpowiedz. Musisz wrocic do Lite-ona badz Benq
     
  5. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie wiem....chyba najnowszy bo jestem caly czas podlaczony do live i wszystkie update'y mi sie instalowały.
     
  6. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    co to znaczy ,,spoof napedu"?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    najnowszy dashborad wykrywa podmiany napedów
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    czyli musisz kupić litka albo benq i dac komuś żeby ci klucz przerzucił
     
  9. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dzieki chłopaki. wymienie naped na liteon i dam znac czy zadziałało :) Pozdrawiam
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    pamiętaj o kluczu napędu
     
Wczytywanie...

Poleć forum