1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez damian29sc, Październik 3, 2008.

  1. damian29sc

    damian29sc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie moge wykonac kopii kazdy program jakiego uzylem widzi tylko 5Mb danych
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    Chcesz zrobić kopie oryginału?
     
  4. damian29sc

    damian29sc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    tak, chcialbym wykonac kopie z oryginalu ale moja nagrywarka widzi tylko 5mb niewazne jakim programem to robie mam nagrywarke samsunga sh-s182
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    To zycze powodzenia jak z oryginału . A mam jeszcze pytanie , masz przerobiona konsola?
     
  6. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    Człowieku czy ty masz 12 lat??
    To że twoje DVD widzi 5MB jest absolutnie normalne. Przeciez masz na pudełku napisane że płyta jest przeznaczona wylącznie do odtwarzania na konsoli XBOX 360.

    Po pierwsze żeby dokonac kopi oryginalu z xbox 360 nalezy posiadac DVD SAMSUNG z serii:
    SH-D162C
    SH-D162D
    SH-D163A
    SH-D163B

    Wgrac w niego odpowiedni firmware KREONA i użyc do zgrania obrazu najlepiej Xbox Backup Creator

    Niektóre nagrywarki PIONEER mają wbudowany firmware do odczytu plyt XBOX 360.
     
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    Albo moze zgrac plyte metoda HotSwap . Bez kreonów i resszty pierdół
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    Skopiuj grę Xbox Backup Creator'em, a później napraw obraz w XDVDMulleter. Powinno być ok :)
     
  9. damian29sc

    damian29sc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    panowie nie tak ostro! mam konsolke dopiero 2 dni i jeszcze wiele nie wiem, mimo wszystko dzieki za odpowiedzi:), no wreszcie wyjasnilo sie to i owo:)
    w odpowiedzi na jedno z pytan: konsola zfleshowana
    pozdrawiam
     
  10. Kuba

    Kuba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII


    Czy to znaczy, ze oprocz tych Samsungow i "niektorych" Pioneerow nic innego nie zgra plytki czy chodzi tylko o soft nagrywarki ??

    A co z Lite-On LH-20A1P-487C ? da sie cos z nia zrobic czy musze miec juz dwie nagrywarki i innego wyjscia nie ma ???

    pozdrawiam
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    Jeśli chcesz przegrać grę z oryginalnego nośnika to wymagany jest do tego napęd z fw KREON'a. Z nagranymi już wcześniej kopiami zapasowymi nie ma takiego problemu, gdyż można je przegrywać z każdego DVD.
     
  12. Kuba

    Kuba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    thxs za info .. z czym sie je Kreona to juz moje zadanie .. google + opcja szukaj na waszym forum .. damy rade
     
  13. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: PROBLEM Z HALO3 - NIE MOGE ZROBIC KOPII

    KREON został jak narazie napisany tylko pod modele SAMUSNGA
    SH-D162C
    SH-D162D
    SH-D163A
    SH-D163B

    Osobiście mam napęd PIONEER DVR-115D i też zgrywa oryginały bez problemu, bez żadnych patshy czy nowego firmware,
     
Wczytywanie...

Poleć forum