1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEM z hd w xboxie:D

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bankai, Czerwiec 14, 2012.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wiec niestety poszlo sie je.ać moje wejsice hdmi w xboxie . Mam jeszcze kable komponent tez z hd ale jak to podlaczyc?? Mam panasonica viere 50 cali WIEC telewizor good, ale tam trzeba podlaczyc 6czinczy a ja mam tylko wejcie na 2 czerwony bialy zolty a gdize ten niebieski zilony itp?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    pewnie nigdzie, jezeli na boku ani z przodu tego nie ma to znaczy ze ten tv nie posiada tego zlacza
     
  4. -.mxs

    -.mxs Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do jakości HD trzeba podłączyć 5 chinchy (3video i 2audio). Żółty jest do podłączenia w jakości SD (1video i 2 audio).
    Podaj dokładny model telewizora lub link do stronki z jego opisem.
     
  5. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    eh . a ile moze kosztowac naprawa tego shitu . WEJSCIA HDMI .



    Sprzedam te konsole za 190zl
     
  6. -.mxs

    -.mxs Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podaj model albo sam sprawdź czy telewizor ma wejście DVI. Są przejściówki component -> DVI
     
  7. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie no nie ma co mysle bo on wisi na scianie tysiac kabli jesli jest to z tylu . dokladnie modelu nei znam tylko wiem ze viera i panasonic
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Coś mi się nie chce wierzyć że nie masz wejścia Component. Zdejmij ten TV i dokładnie zobacz :) albo sprawdź w instrukcji jakie ten TV ma wejścia :)
     
  9. -.mxs

    -.mxs Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokładnie, musi mieć wejście component lub dvi (pierwsze bardziej prawdopodobne). To jest Panasonic, a nie jakiś Okil :)
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Moze miec jak samsung led, podlaczasz wtyczke i masz przejscie na component

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najlepszym rozwiązaniem będzie przestudiowanie instrukcji :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum