1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z HDD - E68

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wuuuf, Marzec 7, 2013.

  1. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Witam mam pewien problem. Konsola gdy ma wsadzony oryginalny dysk 20 GB nie chce sie zalaczyc. Tzn odpala sie do loga x360 potem zawiesza sie i RROD 1 dolna prawa lampka. Gdy konsole wlacze bez dysku, wszystko dziala jak nalezy. Co zrobic?

    @Edit: xBox 360 Premium z koncowki 2005 roku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kod błędu?
     
  4. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    kod E68 jak w temacie.

    [​IMG]
     
  5. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zdalnie trudno pomóc, może to być wyjście uszkodzone. Możesz też rozebrać kieszeń i spróbować samymi kablami podpiąć, bez plastiku.
     
  6. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Srubki to TORX6?
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    spróbuj wsadzić inny dysk np. od kumpla jak nie zadziała to znaczy że wejście, jak się włączy to dysk walnięty.
    Konsola była modowana np. RGH ?
     
  8. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Konsola ma LT 3.0 wgrane. Jutro stestuje inny dysk.
     
  9. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Przetestuj drugi dysk. Jak nie pomoze to reball mostka, ale w konsole z ta data nie warto wydawac kasy na naprawy
     
  10. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Myslicie ze to bardziej z konsola cos jest nie tak czy z dyskiem?
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdź dysk od kumpla to będziesz wiedział jak nie będzie ci działał to wejście masz skopane
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ales nowosc napisal. Sprawdz czy na pc ten dysk dziala albo czy slychac ,ze chodzi.
     
  13. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Najpewniej uszkodzony dysk.


    Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
     
  14. Wuuuf

    Wuuuf Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    HDD Zepsuty. Moj komputer po podlaczeniu tego 2.5' z xboxa wogole nie chce sie wlaczyc. A na innym dysku konsola normalnie sie bootuje. Mozna zamknac :))
     
Wczytywanie...

Poleć forum