1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z hdmi i vga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jedi1111, Grudzień 3, 2012.

  1. jedi1111

    jedi1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam


    Dziś ponownie zakupiłem xbox-a mam monitorek podłączam pod hdmi jest super :)

    A oto problem rozebrałem wtyczke podłączam vga zeby podlaczyć do glosnikow jackiem i ibraz gasnie ;( jak wyjme vga to obraz wraca.

    Czyli jak mam raZem hdmi i vga to obraz gasnie :( co robić ??????????????????????????????:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z hdmi i vga

    Kupic adapter audio

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. jedi1111

    jedi1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i to jedyny sposób?? nie moge prxerobic wtyczki czy cus??
     
  5. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  6. Kubiak Michał

    Kubiak Michał Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a zadziała ten kabel w przypadku tv lcd hd ready 37? mam w nim takie wejście. pytam sie bo w hdmi z tyłu zrąbał mi siie głos , mam tylko piekny obraz wiec zamiast podlanczac hdmi chce vga wyprubować... helpe
     
  7. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  8. Kubiak Michał

    Kubiak Michał Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam wrażenie że te wejście do xboxa na tym kablu zdziebko za małe jest na Slima... W tv pisze mi coś komponent i sa wejścia normalnie ... Czyli jakbym kupil ten kablek to czy bede mial dalej HD obraz 1080? bo 720 czy coś takiego to jak ,,porównywać sucharka z masłem do pysznego hamburgera z KFC,,
     
Wczytywanie...

Poleć forum