1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seba1824, Styczeń 4, 2013.

  1. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam podlaczona przez HDMI konsole xbox 360 (slim) pod telewizor samsunga le40b551
    Mam taki problem :

    Podczas grania w gre (kung fu panda) u góry na ekranie pokazuje sie pasek, jakby scinalo ekran ( nie pokazuje sie caly czas tylko np. skakaniu lub obracaniu ekranu) co moze byc przyczyna?Czy mozna jakos ustawic HMDI ? sa jakies opcje ?
    z gory dziekuje za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozdzielczosc mam ustawiona na 1920 x 1080 @60hz
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    W kazdej grze tak masz?
     
  5. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie , np w fife 12 nic takiego nie mam
     
  6. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozdzielczosc w konsoli ustawione na 1080p
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A na 1080i spawdzales?. Zapewne wina gry wersji lub w niej ustawien.
     
  8. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak sprawdzalem to samo ... Forza 3 normalnie lata , tylko jak narazie z ta panda mam problem
     
  9. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jednak dzieje sie to na wiekszosci gier ... konsola nowa na gwarancji , czy ma ktos jakies pomysly co to moze byc ?
     
  10. Leszczyk96

    Leszczyk96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Silesia
    Spróbuj może inny kabel, jak będzie to samo od zgłoś na gwarancję.
     
Wczytywanie...

Poleć forum