1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patriczi, Październik 20, 2013.

  1. Patriczi

    Patriczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam swojego klocka od 2 tygodni, przez pierwsze kilka dni konsola była podłączona kablem HDMI, lecz potem telewizor wyświetlał Brak Sygnału, znajdywał konsole, lecz obraz się nie wyświetla. Na AV wszystko działa. Próbowałem 3 kablami, pod 2 telewizory i wszędzie to samo. O co moze chodzić? Może trzeba coś zresetować? Pomóżcie mi z tym :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Jak konsola a konkretnie wersja...jeśli sprawdziłeś różne kable i telewizory może to być wina portu hdmi który się popsuł.
     
  4. Patriczi

    Patriczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wylacz "wyświetl wykryte ustawienia" w ustawieniach wyświetlacza

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
     
  6. Patriczi

    Patriczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie widzę nigdzie takiej opcji w ustawieniach wyświetlacza, mam tylko

    Ustawienia HDTV (nieaktywne)
    Format ekranu
    Ustawienia PAL
    Wygaszacz ekranu (jeśli chodziło oto to jest wyłączony)
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Idź z konsola do innego tv z hdmi i wtedy to przestaw.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
     
  8. Patriczi

    Patriczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tym, że w drugim telewizorze nie mam wejścia na AV takiego jak u siebie w TV, ale jeśli wydaje Ci sie, że to jest rozwiązanie problemu to postaram się sprawdzić u sąsiada. ;)
     
  9. Patriczi

    Patriczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na innym telewizorze również nie mam takiej opcji jak napisałeś. Jakieś pomysły jeszcze? :c
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Opcja dostępna tylko po hdmi, na innych przewodach nie będzie

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Patriczi

    Patriczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak mam to zrobić skoro na HDMI nie mam obrazu? ._.
     
  12. Patriczi

    Patriczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zresetowałem konsole, też nie pomogło. Nie mam już pomysłu. :/
     
  13. flowow

    flowow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może coś z tym kablem jest nie tak?
     
  14. Patriczi

    Patriczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale mówię, że próbowałem już na innym i jest ta sama sytuacja. :dispirited:
     
  15. Patriczi

    Patriczi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ref
     
Wczytywanie...

Poleć forum