1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez viliar, Luty 10, 2014.

  1. viliar

    viliar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od kilku dni borykam się z problemem podłączenia xboxa360 przez kabel HDMI do mojego telewizora. Mój telewizor to panasonic tx-l32c2e. Kiedy włączam boxa, telewizor przełącza się automatycznie na tryb z TV na HDMI ale jest tylko czarny ekran. U ojca na telewizorze działa normalnie na tym samym kablu. Próbowałem zmieniać rozdzielczość na telewizorze taty na 480p, 640x480, 720p, 1080p,1080i i za każdym razem po zmianie, podłączałem z powrotem u siebie i niestety ciągle to samo. Próbowałem resetować ustawienia boxa poprzez prawy spust + Y, też nic to nie zmieniło.

    Jak podłączam tym samym kablem mój telewizor i moją karte graficzną, bez problemu moge oglądać na nim filmy, więc raczej jest tutaj wszystko sprawne.

    Ktoś ma jakiś pomysł?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdź jednak zupelnie nowy hdmi/inny. Jesli to nic nie pomoże. Podłącz na działającym tv konsole, wyłącz w ustawieniach autodetekcje (znajdziesz w wyświetlacz)

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. viliar

    viliar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem już na innym kablu. To samo, u ojca działa, u mnie nie. Autodetekcję też już próbowałem. Też nic :/
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zrob jeszcze na działającym tv powrót do ustawien fabrycznych z menu konsoli. Jesli to nie zadziała nie zagrasz juz pod tym tv na hdmi. Ewentualnie vga lub component, 3 opcja przynieść od kogos x360 jesli zadziala mozesz bawic sie w naprawe swojej, koszt do 150zl

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    spróbuj wylaczyć w konsoli display discovery (chyba ze to ta auto detekcja o której piszecie i już próbowałeś)
    ile masz hdmi w tv? na pewno wybrany jest ten gdzie podlaczyles konsole?
     
Wczytywanie...

Poleć forum