1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez viliar, Luty 10, 2014.

  1. viliar

    viliar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od kilku dni borykam się z problemem podłączenia xboxa360 przez kabel HDMI do mojego telewizora. Mój telewizor to panasonic tx-l32c2e. Kiedy włączam boxa, telewizor przełącza się automatycznie na tryb z TV na HDMI ale jest tylko czarny ekran. U ojca na telewizorze działa normalnie na tym samym kablu. Próbowałem zmieniać rozdzielczość na telewizorze taty na 480p, 640x480, 720p, 1080p,1080i i za każdym razem po zmianie, podłączałem z powrotem u siebie i niestety ciągle to samo. Próbowałem resetować ustawienia boxa poprzez prawy spust + Y, też nic to nie zmieniło.

    Jak podłączam tym samym kablem mój telewizor i moją karte graficzną, bez problemu moge oglądać na nim filmy, więc raczej jest tutaj wszystko sprawne.

    Ktoś ma jakiś pomysł?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12655
    Polubienia:
    1159
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdź jednak zupelnie nowy hdmi/inny. Jesli to nic nie pomoże. Podłącz na działającym tv konsole, wyłącz w ustawieniach autodetekcje (znajdziesz w wyświetlacz)

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. viliar

    viliar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem już na innym kablu. To samo, u ojca działa, u mnie nie. Autodetekcję też już próbowałem. Też nic :/
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12655
    Polubienia:
    1159
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zrob jeszcze na działającym tv powrót do ustawien fabrycznych z menu konsoli. Jesli to nie zadziała nie zagrasz juz pod tym tv na hdmi. Ewentualnie vga lub component, 3 opcja przynieść od kogos x360 jesli zadziala mozesz bawic sie w naprawe swojej, koszt do 150zl

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    spróbuj wylaczyć w konsoli display discovery (chyba ze to ta auto detekcja o której piszecie i już próbowałeś)
    ile masz hdmi w tv? na pewno wybrany jest ten gdzie podlaczyles konsole?
     

Wczytywanie...

Poleć forum