1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ennai, Marzec 26, 2014.

  1. Ennai

    Ennai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie! Otóż usilnie próbuję podłączyć mojego xboxa do Sharpa Aquos, który jest HD Ready. Niestety, jedyne co się dzieje po podłączeniu to czarny ekran. Kabel jest sprawdzony, wejście tak samo, wszystko ładnie działa na innym telewizorze czy monitorze. Jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sowa180

    sowa180 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wiedeń
    Spróbuj zmienić rozdzielczość.
     
  4. Ennai

    Ennai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niby jak skoro nic nie widać?
     
  5. pawelxc

    pawelxc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po prostu podłącz do innego HD TV i ustaw np. 720p a później zobacz czy działa np 1080i. U mnie na Samsungu HDReady działa ładnie na 1080i.
     
  6. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Włącz konsolę trzymając RT+Y, to zresetuje ustawienia grafiki.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  7. Ennai

    Ennai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety oba sposoby nie działają, próbowałam już to wcześniej :<
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsola zrobiła restart po y z rt? Jewli nie to rób az to wykona

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  9. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    tez mam hd ready, ustaw na innym telewizorze rozdzielczosc na 1080i, mnie np z innymi nie chce działać tylko ta rozdziałka, a jak nie to jedziesz po kolei z rozdzielczościami troche czasu ale któraś zabangla, ewentualnie jest opcja ze kabel sie gryzie z którymś sprzętem
     
Wczytywanie...

Poleć forum