1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skipper17, Sierpień 9, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Witam, wczoraj przeniosłem moją konsole do drugiego pokoju gdzie podłączyłem ja pod złącze euro. Gdy chciałem podłączyć ją z powrotem pod hd to pojawił się problem, telewizor nie wykrywał konsoli.
    Podłączałem trzema rożnymi kablami hdmi lecz pod zadnym nie chodzi, kable na pewno są dobre bo laptop chodzi na nich normalnie. Do tego pad którym włączyłem konsole nie jest wykrywalny, na padzie migają diody, a na xboxie gasną. Telewizory do których podłączałem xbox'a to PHILIPS 42 cale (wyskakuje: Nieobsługiwany format wideo) na Samsungu 40 cali (Brak sygnału)
    O co może chodzić chłopaki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
  4. Richard

    Richard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na samsungu nie chodzi bo musisz ustawić łącze z którego ma iść sygnał...
    I pamiętaj że niektóre tv wykrywają sygnał tylko jak konsola jest włączona a nie tylko podłączona.
     
  5. Paweł95

    Paweł95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W Polsce :D
    Nie jestem ekspertem ale spróbuje ci pomóc :) może coś z portem w xbox-ie ? próbowałes przez euro podłączyc ?
     
  6. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A konsola cały czas działa na euro? Próbowałeś resetować ustawienia obrazu na konsoli?
     
  7. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Wszystko próbowałem a na Euro działa
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Uszkodziles widocznie wejście hdmi.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  9. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    No to super są te miejsca HDMI skoro się psują po wyciągnięciu kabla i włożeniu do innego telewizora...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum