1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z headsetem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adik1234, Maj 17, 2010.

  1. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam taki problem. Wczoraj wszystko było ok, a dzisiaj gram sobie w bad company 2 i zauważyłem, że nie działa headset. Próbowałem wysyłać wiadomości głosowe ale pisze że nie zarejestrowało dźwięku. Ja slyszę jak ktoś mówi w TV, więc headset w ogule nie reaguje. Próbowałem zmieniać pada, sprawdzałemczy kabel nie jest uszkodzony , ale wszystko ok. Proszę o szybką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    zmień headset. albo spróbuj na innym padzie. uszkodzony headset lub złacze w padzie.
     
  4. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Stawiam na headset. złącze w padzie raczej by nie poszło.
     
  5. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No możliwe ze headset padł, bo gdzie zlącze w padzie by ci poszlo..

    pozdrawiam
     
  6. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w preferencjach sprawdzałeś czy wszystko jest ok ?
     
  7. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już wszystko ok. Włączyłem przed chwilą konsolę i wszystko działa.
     
  8. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Dziwne, nic nie poruszyłeś kabelkiem czy jak że znów działa? b oto troche dziwne że sam siebie nagle zaczął działć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum