1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z horizon

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Igor0505, Luty 12, 2014.

  1. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, sorry jeżeli nie tu dodałem ten post,ale nie byłem pewny gdzie go dodać. Mam problem z programem horizon. Kiedy go włączam to wyskakuje komunikat: Wystąpił problem z aplikacją horizon i zostanie ona zamknięta. Mam windowasa xp z sp3. Próbowałem uruchomić jako administrator i nic. Dodam, że u kolegi działa, ma on windowsa 7.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nadal to samo. Niech mi ktoś pomoże ! :-(
     
  5. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj zainstalować najnowszą wersje windows net framework i jest program zastępczy USBXTAFGUI_v44.exe .
     
  6. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nadal nic. Da się coś z tym wogóle zrobić?
     
  7. Patryk1307

    Patryk1307 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Miałem podobny problem na windows 7. Poszukałem w google i okazało się, że potrzebna była aktualizacja net framework. Jeśli to nie załatwia problemu, to tak jak napisał Aizen, zainstaluj USBXTAFGUI_v44.exe
     
  8. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aktualizacja net framework nie pomogła. A jak przez ten program USBXTAFGUI_v44.exe nagrać Title Update, bo na tym mi głównie zależy?
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Który net frame masz?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli TU ma taką długą nazwę np. TU_16L62K7_000000G000000.00000000000O4 to wrzucasz je do Cache.
    Jeżeli krótką np. tu00000009_00000000 to Content \ 0000000000000000 \ title id gry \ 000B0000 \ tutaj.
    Jak źle napisałem to proszę mnie poprawić :)
     
  11. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mój TU ma długą nazwę, zrobiłem tak jak napisałeś wyżej,czyli wrzuciłem go przez USBXTAFGUI do cache. Jak mogę sprawdzić czy poprawnie nagrała mi się ta aktualizacja? Z widoku konsoli jej nie ma.
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź w ustawieniach pamięci masowej. Powinieneś mieć w Gry i Aplikacje > Wybrana gra > Title Update czy coś takiego.
     
  14. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma jej tam. A może źle nagrałem. Wystarczy wrzucić luzem TU przesz ten program do cache partition i do folderu cache?
     
  15. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak używasz programu USBXTAFGUI_v44.exe musisz sobie wszystkie katalogi i odpowiednio to wrzucić sam jeśli chodzi o TU. Polecam ci przygotować USB pod xboxem. Z dysku dać kopiuj jakiś TU na konsoli na usb. Podłączyć do pc będzie miał katalogi i skopiować do niego TU który cię interesuje.
     
  16. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A mógłbyś mi to jaśniej jakoś opisać ?
     
  17. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale ja na konsoli nie mam żadnego TU żeby go skopiować na usb
     
  18. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli gdzie mam wrzucić ten TU przez ten program, żeby Tu był widoczny na konsoli ??:neglected:
     
  19. skibrobert

    skibrobert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Europe
    spróbuj uruchomic jako administrator
     
Wczytywanie...

Poleć forum