1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z identyfikacja nagrywarki

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Fydrych, Styczeń 4, 2010.

  1. Fydrych

    Fydrych Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rymanów-Zdrój
    Witam wszystkich,
    Mam pewien problem. Chciałem wypalić płytkę z grą i w programi imgburn trzeba wybrac rodzaj/firme nagrywarki dl. Ja mam laptopa toshiba z nagrywarka multi i nie wiem, jak będzie ona zdefiniowana, o ile w ogóle jest. z góry dzieki za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szamanpl

    szamanpl Banned

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdź w Panel Sterowania>System>Menadżer Urządzeń i w zakładce Napędy Stacje Dysków CD-ROM/DVD
     
  4. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak to nie pomoze to moze sproboj programem everest ultimate
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Pisalem juz nie raz napisze kolejny.
    Uzywaj tylko CloneCD jest 100% najlepszym progiem do wypalania i ma najlepsze algo odczytu i w dodatku easy obsluga ;)
     
  6. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak nie ma w img burn twojej nagrywarki to nic nie rob w tej zakładce tylko zaznacz predkość zapisu i daj nagrywaj ja tak robie i jeszcze zadna płyta mi sie nie zepsuła
     
  7. Pepis_

    Pepis_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przeworsk
    nom rób jak pisze tez posiadam toshibe (podajze ze masz lg ale i t
    ak imgburn Ci jej nie wykryje jako LG)miałem taki sam problem :) wiec nic nie zaznaczałem i jest wszytko ok
     
  8. mikula92

    mikula92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiec tak sorka ze tutaj ale niemoge zalozyc jeszcze nowego temtau wiec tak chcialem przegrac sobie gre to zrobilem tak jak trzeba w imgburn z plytki kolegi zrobilem plik iso i pojawil mi sie nowy plik XBOX360.ISO wiec to jest ten co ma byc nastepnie chcialem zmienic ten plik iso na dvd przez program XDVDMulleter ale niewiedziec czemu jak zalaczam ten plik to mi wyskakuje Iso loading failed. Not an Xbox Iso or offset is wrong
    i nic dalej nie moge zrobic to jak mam zamienic ten plik na dvd?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. mikula92

    mikula92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    abgxem ok ale o co w tym chodzi? sciagnalem go uruchamiam, nastepnie zalaczam ten moj plik iso? i co daje launch?
     
  11. Przemek91

    Przemek91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, wybierasz ten plik .iso. potem wchodzisz w zakładke AutoFix i ustawiasz Level 3, i cos tam jeszcze chyba angle 359 zaznaczyc musisz
     
  12. Pepis_

    Pepis_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przeworsk
Wczytywanie...

Poleć forum