1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z igłami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Qrczak, Czerwiec 11, 2010.

  1. Qrczak

    Qrczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałem zapytac czy igły uzywane w tym tutorialu:
    Jak wykonać flashowanie napędu Liteon w Xbox 360 - Komputery.Spryciarze.pl - video

    mają siedzieć we wtyczce do końca przerabiania czy można je wyciągnąć (zwłaszcza TX) po sczytaniu klucza?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak poprawnie zczytasz klucz to można odłączyć ...
     
  4. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Igły Ci są potrzebne tylko do odczytania klucza. Flasha wgrywasz po kablu sata. Jak odczytałeś klucz i masz pewność że poprawny jest to możesz odłączyć.

    Zrób też kilka kopi klucza na cd/dvd/mail będzie na przyszłość.
     
  5. Qrczak

    Qrczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzieki

    EDIT:

    Dobra poddaje sie... powiedzcie czemu mi wyskakuje taki błąd?:

    [​IMG]
     
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Sprawdź czy wszystko masz dobrze podłączone. Napęd ci wykrywa ale może z kontrolerem com coś nie halo. Tackę masz do połowy wysuniętą przypuszczam. Jak miałeś wcześniej wgrany jakiś flash iXtreme to dajesz dummy from iXtreme przy otwartej do połowy tacce od napędu.


    Ja klucz wyciągałem zrobionym własnoręcznie spera. Cały czas myślałem że jakiś błąd ja popełniłem i nie mogłem wyciągnąć klucza, także opcja dummy from iXtreme nie działała u mnie. Nie wiem o co dokładnie chodziło ale ten napęd był wcześniej przerabiany nie wiem przez kogo ale dałem sobie z nim spokój a konsole sprzedałem. Kupiłem używanego jasper z liteon v1 i z niego odczytałem klucz 7 razy bez problemów zarówno przez spear i poprzez dummy form iXtreme.

    Może masz napęd jakiś toporny, na forum też czytałem w jednym wątku że nie można było go przerobić i pozostało cięcie ścieżek.

    No chyba że masz iXtreme LT 1.1 to wtedy klucza nie wyciągniesz tym sposobem, tylko poprzez cięcie ścieżek.
     
  7. Qrczak

    Qrczak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JEAH wielkie dzieki komran trzeba bylo po prostu dummy from ixtreme (ale ja glupi .)
     
Wczytywanie...

Poleć forum