1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z iHasem, grami XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krolu, Listopad 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Krolu

    Krolu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem iHasa124b, zgodnie z instrukcją zaktualizowałem firmware i wgrałem flasha. Nagrywam gry imgburnem w ustawieniach zaznaczone zgodnie z instrukcją(nagrałem dwie gry jedna na prędkości 2,4x bez OPC, druga 4x z OPC). Płyty przechodzą weryfikacje bez problemu potem jednak gdy chcę zainstalować grę na dysk wyskakuje informacja o 'ściereczce'. Mam LT 3.0. Gry przepuszczam przez abgx360 przed nagraniem. Co może być przyczyną problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z iHasem, grami XGD3

    Na jakich płytach nagrywasz u jakie to,gry?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Przyczyną może być słaby laser w napędzie konsoli.
     
  5. Krolu

    Krolu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z iHasem, grami XGD3

    Nagrywam na verbatimach

    To, ze inne gry instalują sie poprawnie nie ma znaczenia?

    UP co 24h//Laki88
     
  6. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: Problem z iHasem, grami XGD3

    Pokaz ustawienia z img burna
    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jeśli tak to obstawiam na źle sflashowaną nagrywarkę:)
     
  8. Krolu

    Krolu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak kiedy nagrywam 2,4x
    [​IMG]


    a tak kiedy 4x
    [​IMG]
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Booktype ustawiłeś?
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Też kiedyś tak miałem i wystarczyło wyczyścić pamięć CACHE.
     
  11. masazysta3

    masazysta3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsawa
    podpinam sie pod zapytanie wszystko pieknie sie nagrywa a potem ta scierka nie mam pojecia co robic dalej z 15 plyt poszlo sie ...
     
  12. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja tak miałem do czasu zwiększenia buforu w ustawieniach IMGBurn'a na 512 MB. Od tamtej pory wszystko śmiga elegancko.:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum