1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z ihasem

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez KarolXV, Kwiecień 13, 2013.

  1. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam mam problem mam nagrywarkę ihas bez fw, płyty platinium MID: CMC MAG-D03-64 problem polega na tyn że nagrałem 2 gry gears of war judgment i gears of war 3 gry nagrały się w 100% nie było żadnych błędów gra odpala się normalnie ale pogram chwile i wyskakuję nie można odczytać płyty, wszystke inne gry take jak dead space,crysis 3,bordelands 2 i wiele innych działają normalnie prędkość 4 bez opc reszta ustawień z poradnika z forum
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja nagrywam z wgranym FW pod Platyny na takowych
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - OFF
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - ON
    -Prędkość x4
    -Bufory max
    -jeszcze zaznaczone ElbyCDIO

    a jaki ten twój ihas rewizja? fw trzeba wgrac jak cos
     
  4. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    gdzie się to znajduję
    i jak zwiększyć bufor i gdzie jest ElbyCDIO
    ihas 124b a jak wgrać fw i z kąt to pobrać
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    eeprom utility zakladka options tam ustawiasz, bufory zakladka build oraz i/o -strona 2 , elby tez zakladka i/o (musisz miec zainstalowany program clone)
     
  6. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    dobra wszystko ustawiłem a po co mi program clone
     
  7. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - OFF
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    do jakiego to są programu opcje
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    bo to elby sie ustawia i musisz miec clona zainstalowanego :) a te opcje do programu eeprom utility oczywiscie jak masz ihasa zfleszowanego a nie zwyklego
     
  9. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    clone miałem ale tylko 1 miesiąc jest darmowy zfleszowanego znaczy że czym mam wgranego burne max tak kupiłem już z burne max a po co ten program eeprom utility
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak masz zfleszowanego to w usmie nie wiadomo czy twoje ID plyt tam masz dobrze jak cos zapodaj na PW dam ci nowy plik pod platyny a progeam eeprom utility jest potrzebne do ustawien ktore ci podalem inaczej plyty do kosza lub gg pisz 3851548
     
Wczytywanie...

Poleć forum