1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z iHAS'em

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krystian Korniluk, Lipiec 16, 2014.

  1. Krystian Korniluk

    Krystian Korniluk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2013
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piszczac, Poland
    Witam, otóż kupiłem iHAS'a, adapter i płytki Verbatim i otóż podłączyłem go do kompa ale coś jak włączam mój komputer nie wykrywa go, jakby nie był podłaczony, co może być ?

    Mam jeszcze laptop, ale to bd go miał może za 2 dni i pytanie skoro mam adapter to tylko podłączam pod usb i ten zasilacz do gniazdka i nic więcej nie muszę w ustawieniach robić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jezeli jest tam zworka w napedzie to ustaw na Master, a jak dalej nie bedzie dzialac to sprawdz pod Cable Select.
     
  4. Krystian Korniluk

    Krystian Korniluk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2013
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piszczac, Poland
  5. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Nie zaworka a zworka z tylu urządzenia kolo wpiecia sata
     
  6. Krystian Korniluk

    Krystian Korniluk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2013
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piszczac, Poland
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to tutaj nie ma zworek, bo to na zlacze sata. Po podpieciu od razu powinien naped dzialac.

    Nie potrzebuje on czasem dodatkowego zasilania 12V z zewn. zasilacza, bo mi sie wydaje ze tak.
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zobacz jak masz w biosie ustawione.
     
  9. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jaki adapter? Niektóre mają za słabe zasilacze

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka
     
  10. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Sprawdz bios czy go widzi jakby co daj na auto jelsi jest poprawnie podlacziny kabel sata oraz zasilanie to pc musi go poprawnie wykryc chyba ze masz uszkodzony naped.
     
Wczytywanie...

Poleć forum