1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z IHASEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebeksh, Marzec 23, 2012.

  1. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam

    Korzystałem z tego poradnika : http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[...has-524b-i-ihas-224b-na-ihas-624b-105961.html

    mam lt 2.0, przerobiony napęd w PC, nagrane wg instrukcji c4eva, 2,4x, SKYRIM, a mimo to nie dam rady jej zainstalować na dysk. Czemu ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak wersja od DOG'a to nie idzie jej zainstalować na dzień dzisiejszy.
     
  5. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wersja od DOG'a macie Panowie na myśli z dubbingiem PL tak? Tak, to ta wersja, czy to oznacza, że to nie ja źle zrobiłem i kolejne gry (mam w planach nagranie jeszcze raz ACR, w przyszłości wiedźmin, simsy) będą się instalować? I czy jak ściągnę wersję gry nie od DOG'a np. tylko z polskimi napisami to ona pójdzie mi bezproblemowo z dysku? :) Dzięki Panowie.
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, inne gry pójdą z dysku, tylko ta wersja jest niemożliwa do instalacji (i nie ma skyrima z pl napisami :p)
     
  7. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To super, dzięki chłopaki kocham was!! Tymczasem temat do zamknięcia/kosza.
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Można sobie zrobić skyrima z samymi napisami pl, na forum jest poradnik, ale polski dubbing jest ok. Jeśli masz dash 599 to będziesz mógł instalować gry na dysku - jeśli wyższy, to pozostaje gra tylko z płyty.
     
  9. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, dash mam 13599. Korzystając z okazji, że jeszcze temat nie wylądował w koszu - czy jak nagram z samymi napisami, to czy save z gry z obrazu od DOG'a będzie do użytku? Czy będę musiał grać od początku ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum