1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z iHASH 124-14 E LT 3.0 Fifa 15

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamek9995, Grudzień 10, 2014.

  1. adamek9995

    adamek9995 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Szczecin
    Kupiłem nową nagrywarkę iHASH 124-14 E, adapter unitek, i zewnętrznie podłączyłem sprzęt do laptopa z win7 . Zainstalowałem img burna, BurnerMAX v0.15, obraz gry (fifa 15) przepuściłem przez abgx z powodzeniem. Płyty VERBATIM made in singapur.

    Uruchomiłem burner maxa, dzięki niemu udało mi się ''powiększyć'' rozmiar płyty, co było widoczne w IMGBURNIE.
    W imgburn ustawiłem: tools/drive/change advanced setting/LITE-ON i :
    1. FORCE HP-ENABLED
    2. ONLINE HP-DISABLED
    3. OVERSPEED- DISABLED
    4. SMARTBURN-ENABLED
    5. CLEAR OPC HISTORY- N/A

    OPC włączone, prędkość nagrywania 4x

    Pierwsza nagrywka z włączoną weryfikacją która zakończyła się nie powodzeniem-wywaliło błąd, druga zaś bez weryfikacji ukonczyła się, ale po włożeniu płyty do konsoli - nie pokazuje nic, przez chwile słychać odczyt a po chwili żeby wyczyścić płytkę i uruchomić konsole jeszcze raz...

    CO ROBIĘ ŹLE ? CZEGO MI TU BRAKUJE, JAK TO W KOŃCU USTAWIĆ BO JUŻ NIE WIEM CZEGO SIE ŁAPAĆ TYLE TEGO W NECIE JEST..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ARCZI23

    ARCZI23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gliwice
    Nie wiem czy Fifa 15 nie ma zabezpieczeń CIV wiec potrzebna jest rev. B do wypalenie jeśli sie mylę to niech ktoś mnie poprawi. Ostawiłeś Book Type w imgburnie ? Jeszcze spróbował bym bez OPC z weryfikacja . Mi na takich ustawieniach pali wszystko .
     
  4. adamek9995

    adamek9995 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Szczecin
    Z tego co wyczytałem to podobno ludzie na tej nagrywarce normalnie fife 2015 wypalają z powodzeniem . Book typ ustawiłem na : Lite -on = DRIVE ( for dvd + r DL media) i do tego new setting - DVD -ROM. Nagrywałem z OPC i bez OPC z weryfikacją i bez, i nic się nie zmieniło, przed chwilą spróbowałem z FAR CRY 4 - to samo z co z fifą...
     
  5. adamek9995

    adamek9995 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Szczecin
    Proszę o pomoc kto wie jak ustawić imgburna pod verbatimy zmarnowałem już 5 płyt, na różne gry..
     
Wczytywanie...

Poleć forum