1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Img Burn - Nie Usuwac !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez r3coi96, Wrzesień 5, 2010.

  1. r3coi96

    r3coi96 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem z wypaleniem Mafia II przez img burna
    [​IMG]
    1.Gdy podaje plik dvd. to nie widzi calej gry
    2.raczej nie zajmuje tyle ta gra

    A gdy podaje plik ISO to wyskakuje mi komunikat :
    [​IMG]


    Chcem uswiadomic ze nie jestem początkującym wypalaczem gier ale nie spotkalem sie jeszcze z takim problemem :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Sprawdź plik .dvd czy ma w środku dobrą nazwę obrazu.
     
  4. r3coi96

    r3coi96 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    No to nie wiem ;]
    A co do Twojej wypowiedzi i screena - 2. że gra nie zajmuje tyle ile powinna to to co zaznaczyłeś to są sektory a nie rozmiar gry, on jest poniżej i jest w porządku.
     
  6. r3coi96

    r3coi96 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli moge sprobowac wypalac ??
     
  7. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Chyba rozwiązałem Twój problem.
    Taki błąd również mi wywala gdy otworzę plik z obrazem .iso a nie .dvd
     
  8. r3coi96

    r3coi96 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra wypalam dzieki za pomoc
     
  9. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Wszsytko wygląda okej.
    Dziwny komunikat, gdyby chodziło o złą nazwe IMG wywaliłby że nie może znalezc scieżki do obrazu.
    Zainstaluj moze nowszego IMG, jezeli nic nie da spróbuj wypalić.
     
  10. shusek

    shusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko jest OK, patrz na Site nie na sectors.

    #Oftop Mamy takie same nazwy plików iso, jakby co są w niej napisy polskie i wszystko działa jak należy (torenty?)
     
Wczytywanie...

Poleć forum