1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z IMG Burn

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez klon, Listopad 12, 2009.

  1. klon

    klon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze pomóżcie, bo mnie szlag trafi. Za pomocą IMG Burn i oczywiście znawców z tej strony wypaliłem już około 20 pozycji na Xboxa. Ale od 3 dni coś się stało. Nic nie robiłem , ściągnąłem po prawie 2 tygodniach 2 gry na których mi mocno zależało i tu ZONK!Wkładam płytę do nagrywarki, odpala, zaznaczam obraz a po kilku sekundach wyskakuje komunikat " set Lo data zone capacity failed ". Napiszcie co z tym robić, bo ja już nie mam siły. Zaznaczam, że nic nie robiłem z kompem, od ostatniego nagrywania nic nie robiłem. Sporawdzałem sterownik, jest aktualny. Zaznaczałem różne obrazy, płyta jest dobra. Co to jest do cholery??!!!!Błagam, pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie znam przyczyny ale również miałem podobny problem z imgburn . Po kilkunastu nagranych grach zaczął pojawiać się taki sam napis "set Lo data zone capacity failed" i to był koniec albo podczas nagrywania nagle wyskakiwał błąd i kończył nagrywanie a płyta lądowała w koszu . Zmieniłem na clonecd i od kilku miesięcy mam spokój . Wszystko działa i żadne błędy nie pojawiają się .
     
  4. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie identyczna sytuacja i identyczny komunikat. Nagrałem około 15-20 gier, ostatnio chciałem nagrać tekena 6 i 2 plytki w kosz. Nie pomaga zwiekszenie bufora ani zadne inne sztuczki... :(
     
  5. klon

    klon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mozesz mi napisac ktora wersje clona uzywasz? Oraz jak jest w przypadku tego programu z plikiem tekstowym? Czy tez jak w przypadku burna robi sie plik tekstowy z layer itd. oraz zapisujemy jako IMAGE.DVD ??
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ja używam teraz wersji 5.3.1.3 PL ( choć pewnie już jest nowsza wersja ) , a nagrywa się podobnie jak w imgburn , wybierasz "nagrywanie pliku z obrazem płyty na cd" potem wybierasz plik .dvd ( nie .iso ) i nagrywasz .
     
  7. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja, gdy pierwszy raz nagrywałem w imgburn - błąd na końcu. Nie mam zaufania do tego programu. Jeżeli już coś z nim robię to tylko tworze w nim obrazy (iso).
    Obecnie nagrywam programem Xbox Backup Creator, który polecam wszystkim! Jest on stworzony do nagrywania gier na Xbox i Xbox360.
     
  8. klon

    klon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki. Masz może wersje 2.8? Bo szukam linka do wersji 2.9 i nie bardzo mogę znależć. A chce sprobowac.
     
  9. klon

    klon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słuchajcie. no cholera jajca jak berety. Tak jak mi poradził maclogan clonecd i co...???Kur...a, nic. Po szybkim zbuforowaniu komputer wypluwa płyte, słyszę znajome oh, no!! i komunikat, że operacja nagrywania nie powiodła się. Co jest?
     
  10. livingfear

    livingfear Guest

    spróbuj zainstalować nowe sterowniki do swojej nagrywarki.Jaką masz wogóle?
     
Wczytywanie...

Poleć forum