1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z img burn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rosster, Listopad 14, 2012.

  1. rosster

    rosster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kopiłem nagrywarkę z iHAS'em nagrywam na Veratim zgodnie z poradnikiem. Wypaliłem NFS MWi wszystko jest OK ale gdy juz wypalam Fife 13 to img burn przy weryfikacji pokazuje błędy tak po 50 % identycznie dzieje sie gdy nagrywam Medal of Honor Warfighter pierwsza płyta poszła bez problemu a z druga taki sam problem. Zal Verbatim co mogę robić zle?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z img burn

    4x z opc. Jesli nie widocznie nagrywarka kiepska

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ja wypalałem cały czas 2.4x bez OPC i też bez problemów.
     
  5. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Najlepiej to 4x z OPC i powinna działać
     
  6. xanderacdc

    xanderacdc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    4x OPC i płyta Verbatim.
    Miałem ten sam błąd w MOH: Warfighter że wywalało przy nagrywaniu, pomogło wgranie na nowo fw nagrywarki.
     
  7. rosster

    rosster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nagrywam 2,4x z OPC zmienic na 4x ?Nagranie nowego fw jest skomplikowane ?
     
  8. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Przy 2.4 wyłącz OPC. lub z 4x włacz opc ;)
     
    1 osoba to lubi.
  9. rosster

    rosster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki wielkie zaraz tak spróbuje :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum