1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z IMG Burnem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ps19, Styczeń 28, 2010.

  1. ps19

    ps19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam pytanie dlaczego jak nagrywam iMG BURNEM obraz płyty gta san andreas to wyświetla się komunikat ze obraz nie jest przystosowany do płyt dwu warstwowych.


    jak nagrałem gta na DVD 4,7 Gb to gra nie odpala sie na Xbox 360 a czy jak nagram ją na dwu warstwówce to pójdzie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Musi być nagrane na DVD+R DL , a do tego taka gra musi mieć oryginalny jakiś plik ( chyba xla czy jakoś podobnie ) bo inaczej nie odpali na X360 . Chyba że masz wersję już przygotowaną dla X360 jeśli nie to samo nagranie tekiej gry z Xbox ( jedynki ) nic nie da . Poszukaj tutoriali i opisu jak to poprawnie zrobić w google . Ja tak konwertowałem Nina Gaiden z Xbox ( jedynki ) żeby go odpalić na X360 i sporo się naszukałem i namęczyłem żeby to ruszyło .
     
  4. ps19

    ps19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a masz Pliki Staealth bo tylko ich mi brakuje
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  6. ps19

    ps19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tam jest lik do rapida a u mnie rapid nie dziala
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to poszukaj tych programów i reszty w google .
     
Wczytywanie...

Poleć forum