1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z imgburn

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez egzul, Grudzień 12, 2009.

  1. egzul

    egzul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam otoz mam pewien problem z wypalenie plyty, robie wszystko jak jest napisane w poradniku, ale nie moge kliknac na ikone wypalania, jest ona nie aktywna tak to wyglada Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
    dodam ze plyty sa verbatima sprawdzalem na 3 i nic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zacznij czytac dokladniej poradniki i zaopatrz sie w plyty DVD+R DL bo na tych co masz nic nie zdzialasz
     
  4. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nagrywarka najprawdopodobniej nie obsługuje tych płyt, powinna pomóc zmian bios nagrywarki na nowszy i chcesz nagrać na DVD+RW???masz tu bios:
    http://www.cdrinfo.pl/bios/8338104449
     
  5. egzul

    egzul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie o to chodzi ze sa to dl, nie wiem dlaczego on widzi jako zwykla dvd
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może twoja nagrywarka nie obsługuje płyt dl , jeśli obsługuje to coś jest zle ustawione
     
  7. egzul

    egzul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    obsluguje, wlasnie w tym problem ze nie wiem jak ustawic
     
  8. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. egzul

    egzul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mam wszystko identycznie, dodam ze nero widzi normalnie plyte dl a wypalarke mam lg gsa h54l
     
  10. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    cos masz z systemem lub programem

    pokazuje ci ze jest to dvd-rw 4,7 Gb i w dodatku ze disc is not empty
     
  12. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłącze się pod temat.

    Wypaliłem ostatnio Call Of Duty MW2 i nawet jej nei czyta :/
    Zmieniłem ostatnio komputer na laptopa i przyznam szczerze, że jest to moja 1 nagrana gra. Wcześniej nagrywałem na PC i wszystko działało. Nie moge w IMGburn ustawić nagrywarki na DL ponieważ nie ma HP w opcjach, ale po włożeniu płytki pojawia się :

    TSSTcorp CDDVDW TS-L633L 0400 (ATA)
    Current Profile: DVD+R DL

    Następnie w Tools => Seetings => Write => ustawienia zgodnie ze screenem

    http://www.voila.pl/279/8557t/?1

    Gra niestety nie działa.
    W konsoli mam extreme 1.6

    Proszę o rady :)
     
  13. parasite

    parasite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie jestem pewien, ale tutaj chodzi chyba o to, że MW2 działa na wave4, więc musisz zrobić sobie płytkę active iso
     
  14. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem jedną z 1.6 na samsunga, ale nie czyta jej w ogóle :/ moze pomieszałem napędy...
     
  15. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    egzul
    ja mam troche nowszy model bo lg h66l i z tego co pamietam mialem kiedys po kupnie problemy z nagrywaniem zwyklych plyt dvd nagrywarka widziala tylko plyty ktore mialy zapis gora x4 , jesli nawet byla tej samej firmy plyta ale z napisem zapisu np. x8 to juz nagrywarka jej nie rozpoznawala , zmienilem bios nagrywarki na nowszy i jest ok , sprobuj moze pomoze
     
Wczytywanie...

Poleć forum