1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z imgburn

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ReD#1, Styczeń 12, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ReD#1

    ReD#1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam mam maly prblem...nagrywam plyte wg. poradnika na forum, wszystko wydaje sie byc w porzadku lecz pasek postepu nie rusza w ogole....nagrywanie stoi w miejscu. Prosze o pomoc.naped: HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42L, wypalam imgBurnem, plytki: Verbatim DVD+R DL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. S3Bols

    S3Bols Guest

    zaktualizuj bios ;) mi nie chciało też nagrywać a po wgraniu nowego biosu zaczęło nagrywać :D
     
  4. ReD#1

    ReD#1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    bios mowisz:p jaka wersje najlepiej zainstalowac? szczerze mowiac nie znam sie na tym...
     
  5. S3Bols

    S3Bols Guest

  6. S3Bols

    S3Bols Guest

  7. ReD#1

    ReD#1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    na moja plyte glowna to przypasuje?:p msi kt4av-l(601-6712-080)
     
  8. S3Bols

    S3Bols Guest

    to jest bios nagrywarki ^^ ;)
     
  9. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płyta główna nie jest ważna :)
     
  10. ReD#1

    ReD#1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    o czlowieku:D moj błąd:p dzieki;d
    ----------------------------------
    zainstalowalem to i dalej to samo;/
     
  11. S3Bols

    S3Bols Guest

    wgraj to , zrob resa i sprawdz czy nagrywa ;) mi pomogło
     
  12. ReD#1

    ReD#1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
  13. S3Bols

    S3Bols Guest

    tylko wiesz musisz troche poczekac zanim coś sie ruszy, bo musi jeszcze przetworzyc, daj logi z programu
     
  14. ReD#1

    ReD#1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    I 17:20:36 ImgBurn Version 2.4.2.0 started!
    I 17:20:36 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600)
    I 17:20:36 Total Physical Memory: 261*616 KB - Available: 62*424 KB
    W 17:20:36 Drive E:\ (FAT32) does not support single files > 4 GB in size.
    W 17:20:36 Drive F:\ (FAT32) does not support single files > 4 GB in size.
    I 17:20:36 Initialising SPTI...
    I 17:20:36 Searching for SCSI / ATAPI devices...
    I 17:20:36 Found 1 DVD-ROM and 1 DVD±RW/RAM!
    I 17:21:18 Operation Started!
    I 17:21:18 Source File: D:\GRY\cod5\all-codwaw.dvd
    I 17:21:18 Source File Sectors: 3*825*924 (MODE1/2048)
    I 17:21:18 Source File Size: 7*835*492*352 bytes
    I 17:21:18 Source File Volume Identifier: XGD2DVD_NTSC
    I 17:21:19 Source File Volume Set Identifier: 34672923
    I 17:21:19 Source File Implementation Identifier: Sonic Scenarist 3.1
    I 17:21:19 Source File File System(s): ISO9660; UDF (1.02)
    I 17:21:19 Destination Device: [1:0:0] HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42L SL01 (G:) (ATA)
    I 17:21:19 Destination Media Type: DVD+R DL (Disc ID: MKM-003-00) (Speeds: 2,4x; 4x; 6x; 8x; 10x)
    I 17:21:19 Destination Media Sectors: 4*173*824
    I 17:21:19 Write Mode: DVD
    I 17:21:19 Write Type: DAO
    I 17:21:19 Write Speed: 2,4x
    I 17:21:19 Link Size: Auto
    I 17:21:19 Test Mode: No
    I 17:21:19 OPC: No
    I 17:21:19 BURN-Proof: Enabled
    I 17:21:19 Book Type Setting: DVD-ROM
    I 17:21:19 Optimal L0 Data Zone Capacity: 1*913*760
    I 17:21:19 Optimal L0 Data Zone Method: Copied From Original Disc
     
  15. S3Bols

    S3Bols Guest

    miałem tak samo, wgrałem nowgo softa, dałem prędkośc 2,4 i poszło ;) tylko trzeba trochę poczekać ;)

    nic to nie wiem
     
  16. ReD#1

    ReD#1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    wszystko dziala..upade pomogl dzieki s3bols;]
     
  17. S3Bols

    S3Bols Guest

  18. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    a, ze tak sie zapytam czemu napisałeś wcześniej, że jest tak samo? Jak teraz pomógł ci update a wcześniej Ci nie pomógł bo nie kumam jak to zrobiles teraz
     
  19. 2evil

    2evil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jak probuje nagrac na płyte dvd+r dl verbatim8x w imgburn wyskakuje mi błąd związany z Optimal L0 Data Zone Capacity: nagrałem juz kilkadziesiat gier i po razpierwszy tak mam jak to naprawic czy chodzi o samą płyte czy nagrywarke czy ustawienia imgburn bo kilka roznych gier probowałem nagrac i to raczej nie wina obrazu.
     
  20. S3Bols

    S3Bols Guest

    aktualizacja biosu, jezeli nie pomoże zmien płytę na starszą bo nagrywarka jej nie rozpoznaje :D ;)
     
  21. marek7701

    marek7701 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja bym ci proponowal CloneCD ja uzywam clona i verbatim x8 i nic problemow a sprobowac nie zaszkodzi .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum