1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ImgBurn

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez waski88, Marzec 3, 2009.

  1. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    chce wypalic plik dvd w imgburn i wywala mi taki komunikat(FOTO)
    [​IMG]
    jak sie go pozbyc i dobrze wypalic gre

    ps. jeszcze jedno
    czy jak pobiore gre na x1 z XBL z MS POINTS to bedzie dzialala na x360 bez problemu czy nie da rady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A ten obraz IMAGE1.iso to w ogóle istnieje, bo wywala, że pod daną ścieżką nie ma w ogóle tego pliku ??

    Jeżeli pobierzesz grę z xbox orginals z XBL to oczywiście, że będzie działać, ale jest mały problem, ponieważ Polacy mają blokadę regionalną na tego typu pliku i nie da się ich po prostu gry ściągnąć.
     
  4. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    obraz jest bo pobralem cs'a zeby sobie po grac i po rozpakowaniu sa pliki IMAGE1.dvd i VIDEO_TS i tylko te

    a co do 2 jezeli mam zarejestrowana kosolke na Wielka Brytanie to nie pogram se :D
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    o moj moze rozpakowales ten plik image.iso??
     
  6. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    przeciez ten plik ma 1kb i jest to DVD w imgburnie pokazuje ze to ISO
     
  7. ventrue

    ventrue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    ImgBurn i tak wybiera *.dvd (jeśli istnieje) zamiast *.ISO. Prawdopodobnie w *.dvd masz źle wpisaną nazwę pliku obrazu; Popraw go, albo wywal *.dvd i ustaw LayoutBreak na sztywno w programie.
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przeczytaj to i powinieneś wiedzieć gdzie robisz błąd >> http://x360iso.org/iso/9851-przygotowanie-i-nagranie-gry-krok-po-kroku.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum