1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ImgBurn

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JAKKO_OK, Wrzesień 22, 2012.

  1. JAKKO_OK

    JAKKO_OK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałem nagrać grę FIFA: Street i wyskoczyło mi takie cuś:
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
    Co to może być?? Używam płyt Omega, jak dotąd nie było z nimi problemu. Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlont

    mlont Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze/Kraków
    Przleciałeś grę abgxem?
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To nie jest błąd z winy ABGX. Albo nagrywarka albo płyta.
     
  5. JAKKO_OK

    JAKKO_OK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz ściągam Borderlands 2, jeżeli będzie to samo tzn. że winna jest nagrywarka?
     
  6. mlont

    mlont Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze/Kraków
    Ja nie mówię że jest to błąd abgx'a, ostatnio z rozpędu nagrywałem grę, nie przeskanowałem abgxem i wyskoczył mi błąd identyczny jak ten, następnie poprawiłem się i nagrałem po załądowaniu w abgx i wypaliło. No ale z racji wiele większego doświadczenia seth'a w temacie, pewnie masz rację :)
    Pozdrawiam.
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    To coś musiałeś też przy nagrywaniu źle ustawić bo nawet gdyby to były ruskie pornole nagrywanie powinno ruszyć. Tak jak Seth pisał, nagrywarka lub płyta
     
Wczytywanie...

Poleć forum