1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Imgburnem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Tomekzc, Maj 19, 2011.

  1. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak w temacie mam problem z img burnem.. po wlanczeniu programu wszystkie pola sa szare i nie moge nic wybrac a w tym dodatkowym okienku co wyskakuje mam takie cos napisane

    I 12:01:00 Searching for SCSI / ATAPI devices...

    Jak rozwiazac ten problem zeby dalo sie gry nagrywac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie wykrywa ci nagrywarki jaka masz nagrywarke, widac ja w moj komputer, jaki windows ?
     
  4. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak widac w moj komputer, ale problem jest duzo bardziej powazny.. Sprobowalem zainstalowac Clone cd.. po instalacji chce restarta i kiedy wgrywa sie windows(ten paseczek) to komputer sie zacina tzn. nie doslowanie.. paseczek sie rusza ale windows sie nie wczytuje.. zrobilem formata i nic to nie dalo.. problem jest taki sam.. i z img burnem i z clonem.. ;/ jedynie jak w trybie awaryjnym uruchomie i odinstaluje clona to komp sie wlanczy.. Mam windowsa XP.

    PROSZE O POMOC!!
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Partycje czyste od wirusow ?
    Jaki windows, oryginalny, masz SP3 ?
    Musial bys protestować kompa pod katem pamieci ram czy nie ma bledow i dysku
    Zmiana kabli sygnalowych od dysku i nagrywarki takze nie zaszkodzi
     
  6. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wszystko czyste. windows ma SP3.. nie wiem czemu tak sie stalo, bo wszystko bylo ok
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Cos powątpiewam ze czyste zwlaszcza ze po instalacji nowego systemu jest tak samo, czym skanowałeś dyski ?
    Sprawdź resztę podzespołów
     
Wczytywanie...

Poleć forum