1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z infolinia MS

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BoboPL, Listopad 13, 2009.

  1. BoboPL

    BoboPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.Moze mi ktos powiedziec jak dodzwonic sie na serwis microsoftu z tel.komórkowego? Gdy wybieram numer 00800-441-17-96 mowi mi ze nie ma takiego numeru:(Moze ktos pomoc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kubawojcik

    kubawojcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    zadzwoń do swojego operatora sieci komórkowej i zapytaj...
    może masz jakąś blokadę założoną ?
     
  4. BoboPL

    BoboPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma zadnej blokady Operator play.Nikt z tego forum nie dzwonil na infolinie z komorki?
     
  5. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ze stacjonarnego też nie można się dodzwonić. "Nie ma takiego numeru".
     
  6. kubawojcik

    kubawojcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    ja z Orange bez problemu dzwonię.
    Ze stacjonarki nie wiem bo nie mam.
    A dzwoniłeś do Playa ??
     
  7. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzwoniłem z Playa i Tele 2.
    Później sprawdze Orange.
     
  8. BoboPL

    BoboPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i dzwoniles na ten numer co podalem w 1 poscie? bo jesli tak to ja juz nic nie rozumiem czemu ja nie moge :(
     
  9. DevNull90

    DevNull90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wroo
    Z Plus'a też idzie się dodzwonić normalnie.
     
  10. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzwoniłem z Playa i Tele 2 i się NIE DODZWONIŁEM.
     
  11. kubawojcik

    kubawojcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    bankowo jest blokada. Ja też na początku nie mogłem dzwonić na numery ulgowe. Zadzwoniłem do BOA i mi włączyli możliwość dzwonienia na 0800 i 0801 itp.
    Mam abo w Orange
     
  12. discus

    discus Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja z orange wczoraj się dodzwoniłem no problemo ;]
     
  13. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Ja też nie mogę się dodzwonić z komórki. Dlatego dzwonię z domowego.
     
  14. BoboPL

    BoboPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzwonilem do operatora i dowiedzialem sie ze sa zablokowane wyjscia na te numery.temat do zamkniecia.
     
  15. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    To dzwoń z domowego. Ja z play też mam zablokowane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum